Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Алфатек Сервис и Услуги Скопје - Машинобравар

                                                       
  
      Машинобравар
 Основна дејност Машинство
 Огласувач Алфатек Сервис и Услуги Скопје
 Регион Скопје
 Отворен од 14/3/2019
 Отворен до 31/3/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 3
 Вид на работување Определено
 Телефон 02 / 255 12 991
 E-Mail dragana@alphatech.com.mk
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Фирмата Алфатек Сервис и Услуги од Скопје има потреба од вработување на бравари со и без работно искуство.
Потребни се сериозни и одговорни личности со висок морал за работа за вработување на подолг временски период.
Работните обврски вклучуваат:
- Преземање на материјали од магацин,
- Демонтажа и монтажа на метални конструкции,
- Заварување со кислород и ацетилен на различни делови и конструктивни елементи, како и санација на оштетени метални конструкции,
- Други машино-браварски активности и задачи по налог од техничарите.

Кандидатите е пожелно, но не е неопходно да имаат работно искуство во иста или слична дејност.
Првото вработување е определено време, со можност за продолжување на договорот.

Работно време 8:00 – 16:00 од понеделник до петок.
Секоја прекувремена работа се плаќа соодветно.
Почетна основна плата од 15.000 до 18.000 денари, во зависност од стручната спрема и работното искуство.
Вашата кратка биографија испратете ја на dragana@alphatech.com.mk
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  25/2/2019
    Фармацевт    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Програмер    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Комерцијалист за терен    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  5/3/2019
    Проектант    
         Важи до:
  5/4/2019
         Важи од:
  6/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  6/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Градежен инженер    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Електромонтер    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Телефонски оператор    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Административен асистент    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  15/4/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    МГИ Инвест ЛТД    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Шанкер/ка    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Бравар    
         Важи до:
  1/4/2019

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: МЕДИКУС   Скопје   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
  Фармацевт
  Фармација   Важи до:   18/3/2019   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
0   Огласувач: САЈТЕК Р&Д   Скопје   - .net - SQL - visual basic
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   26/4/2019   - .net - SQL - visual basic
0   Огласувач: Калина Стил ДООЕЛ   Скопје   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
  Комерцијалист за терен
  Трговија   Важи до:   31/3/2019   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |