Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје - Возач

                                                       
  
      Возач
 Основна дејност Продажба и Маркетинг
 Огласувач МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје
 Регион Скопје
 Отворен од 14/3/2019
 Отворен до 11/4/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 4
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон 070-367-491
 E-Mail minex-group@hotmail.com
 Потребни квалификации
 ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА Б КАТЕГОРИЈА
РАБОТНО ИСКУСТВО
 Детали за огласот
МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје - Компанија која врши производство и дистрибуција на трговија на големо и мало на Бренд прехрамбени производи за широка потрошувачка, распишува оглас за вработување на:

2- ШОФЕРА ЗА РЕОНОТ СКОПЈЕ И ОКОЛИНАТА
2- ШОФЕРА ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  5/2/2019
    Општ работник    
         Важи до:
  4/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    English Language Representative    
         Важи до:
  8/4/2019
         Важи од:
  8/3/2019
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Marketing specialist    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  13/3/2019
    Возач механичар база Велес    
         Важи до:
  27/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Возач инструктор    
         Важи до:
  28/3/2019

    Други огласи од истата дејност
1   Огласувач: LeanSEM   Цела Македонија  
  Marketing specialist
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   18/3/2019  

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: МЕДИКУС   Скопје   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
  Фармацевт
  Фармација   Важи до:   18/3/2019   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
0   Огласувач: САЈТЕК Р&Д   Скопје   - .net - SQL - visual basic
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   26/4/2019   - .net - SQL - visual basic
0   Огласувач: Калина Стил ДООЕЛ   Скопје   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
  Комерцијалист за терен
  Трговија   Важи до:   31/3/2019   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |