Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , АМСМ - Возач инструктор

                                                       
  
      Возач инструктор
 Основна дејност Автомобилска
 Огласувач АМСМ
 Регион Скопје
 Отворен од 14/3/2019
 Отворен до 28/3/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон Нема информација
 E-Mail vrabotuvanje@amsm.com.mk
 Потребни квалификации
 - Средно образование
- Поседување на инструкторска дозвола за А и Б категорија
- Поседување на инструкторска дозвола за Ц, Ц+Е категорија (се смета за предност)
- Основно познавање на MS Office (се смета за предност)
- Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
- Минимум 2 години искуство во обука на кандидати
 Детали за огласот
- Изведување на практичен дел од обука на кандидати за возачи за полагање на возачки испит
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  5/2/2019
    Општ работник    
         Важи до:
  4/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    English Language Representative    
         Важи до:
  8/4/2019
         Важи од:
  8/3/2019
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Marketing specialist    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  13/3/2019
    Возач механичар база Велес    
         Важи до:
  27/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Возач    
         Важи до:
  11/4/2019

    Други огласи од истата дејност
1   Огласувач: АМСМ   Велес   - Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар - Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 1 години - Возачка дозвола за Б и Ц категорија (ќе се смета за предност Е) - Основно познавање на MS Office - Основно познавање на Англиски јазик и/или Германски јазик (ќе се смета за предност)
  Возач механичар база Велес
  Автомобилска   Важи до:   27/3/2019   - Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар - Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 1 години - Возачка дозвола за Б и Ц категорија (ќе се смета за предност Е) - Основно познавање на MS Office - Основно познавање на Англиски јазик и/или Германски јазик (ќе се смета за предност)

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: МЕДИКУС   Скопје   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
  Фармацевт
  Фармација   Важи до:   18/3/2019   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
0   Огласувач: САЈТЕК Р&Д   Скопје   - .net - SQL - visual basic
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   26/4/2019   - .net - SQL - visual basic
0   Огласувач: Калина Стил ДООЕЛ   Скопје   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
  Комерцијалист за терен
  Трговија   Важи до:   31/3/2019   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |