Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , АМСМ - Возач механичар база Велес

                                                       
  
      Возач механичар база Велес
 Основна дејност Автомобилска
 Огласувач АМСМ
 Регион Велес
 Отворен од 13/3/2019
 Отворен до 27/3/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон Нема информација
 E-Mail vrabotuvanje@amsm.com.mk
 Потребни квалификации
 - Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар
- Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 1 години
- Возачка дозвола за Б и Ц категорија (ќе се смета за предност Е)
- Основно познавање на MS Office
- Основно познавање на Англиски јазик и/или Германски јазик (ќе се смета за предност)
 Детали за огласот
- Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи)
- Тестирање и Дијагноза на возила
- Директен контакт со корисници
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  5/2/2019
    Општ работник    
         Важи до:
  4/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    English Language Representative    
         Важи до:
  8/4/2019
         Важи од:
  8/3/2019
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Marketing specialist    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Возач инструктор    
         Важи до:
  28/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Возач    
         Важи до:
  11/4/2019

    Други огласи од истата дејност
1   Огласувач: АМСМ   Скопје   - Средно образование - Поседување на инструкторска дозвола за А и Б категорија - Поседување на инструкторска дозвола за Ц, Ц+Е категорија (се смета за предност) - Основно познавање на MS Office (се смета за предност) - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност) - Минимум 2 години искуство во обука на кандидати
  Возач инструктор
  Автомобилска   Важи до:   28/3/2019   - Средно образование - Поседување на инструкторска дозвола за А и Б категорија - Поседување на инструкторска дозвола за Ц, Ц+Е категорија (се смета за предност) - Основно познавање на MS Office (се смета за предност) - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност) - Минимум 2 години искуство во обука на кандидати  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |