Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Македонијалек дооел Скопје - Телефонски оператор

                                                       
  
      Телефонски оператор
 Основна дејност Неозначена
 Огласувач Македонијалек дооел Скопје
 Регион Скопје
 Отворен од 12/3/2019
 Отворен до 18/3/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail vrabotuvanje@makedonijalek.com.mk
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
МАКЕДОНИЈАЛЕК Скопје – Како компанија која веќе 40 години е лидер во фармацевтскиот бизнис во Македонија, години наназад успешно се развива и го гради својот имиџ и во ИТ сегментот. Во таа насока ИТ Секторот во Македонијалек , има потреба од проширување на својот тим со вработување на:

ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР ЗА КОРИСНИЧКА ПОДРШКА- ИТ СЕКТОР

Број на работни места: 2

Потребно образование, квалификации и вештини на кандидатите:
ССС/ВСС
Пожелно е познавање на карактеристики и функционирање на ИТ опрема
Одлично познавање на работа со MS Office
Одлични вербални способности и вештини на ефективна комуникација со клиентите
Систематичност, организираност, иницијативност, одговорност
Тимски работник

Одговорности и работни задачи:
Прием и одговор на дојдовни телефонски повици од клиенти, остварување на комуникација,подршка и помош во барањата на клиентите
Континуирано учење на техничките карактеристики и функционирање на апликациите и ИТ опремата
Флексибилност за работа во смени

Македонијалек на своите вработени, покрај компетитивните месечни примања им нуди и:
Одлични услови за работа,
Работа во пријатна, пријателска и динамична работна средина,
Можност за професионален и личен развој.

Сите заинтересирани кандидати може да го достават своето CV на
vrabotuvanje@makedonijalek.com.mk
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  25/2/2019
    Фармацевт    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Програмер    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Комерцијалист за терен    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  5/3/2019
    Проектант    
         Важи до:
  5/4/2019
         Важи од:
  6/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  6/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Градежен инженер    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Електромонтер    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Машинобравар    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Административен асистент    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  15/4/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    МГИ Инвест ЛТД    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Шанкер/ка    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Бравар    
         Важи до:
  1/4/2019

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: МЕДИКУС   Скопје   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
  Фармацевт
  Фармација   Важи до:   18/3/2019   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
0   Огласувач: САЈТЕК Р&Д   Скопје   - .net - SQL - visual basic
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   26/4/2019   - .net - SQL - visual basic
0   Огласувач: Калина Стил ДООЕЛ   Скопје   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
  Комерцијалист за терен
  Трговија   Важи до:   31/3/2019   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |