Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ПроАларм - Електромонтер

                                                       
  
   



   Електромонтер
 Основна дејност Електроника и Телекомуникации
 Огласувач ПроАларм
 Регион Битола
 Отворен од 12/3/2019
 Отворен до 31/3/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 075790659
 E-Mail proalarmbt@yahoo.com
 Потребни квалификации
 ССС
Предност имаат кандидати кои имаат некакво познавање и :
-Искуство за пуштање на електрични инсталации,
-Искуство во поставување на камери и аларми и контрола на пристап,
-Искуство во компјутерски мрежи и програмирање на електроника.
 Детали за огласот
Проаларм од Битола има потреба од електричари за поставување на инсталации за компјутерски мрежи , кабли за аларми камери и домофони .
Целосно осигурување и плата по договор.
Доколку имате желба за работа со електроника пратете CV со податоци на :
емаил : proalarmbt@yahoo.com
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  25/2/2019
    Фармацевт    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Програмер    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Комерцијалист за терен    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  5/3/2019
    Проектант    
         Важи до:
  5/4/2019
         Важи од:
  6/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  6/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Градежен инженер    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Телефонски оператор    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Машинобравар    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Административен асистент    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  15/4/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    МГИ Инвест ЛТД    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Шанкер/ка    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Бравар    
         Важи до:
  1/4/2019

    Други огласи од истата дејност
1   Огласувач: One Contact   Скопје  
  English Language Representative
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   8/4/2019  

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: ЛИНЕА ДООЕЛ Битола   Битола  
  Општ работник
  Дрвна   Важи до:   4/4/2019  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |