Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , LeanSEM - Marketing specialist

                                                       
  
      Marketing specialist
 Основна дејност Продажба и Маркетинг
 Огласувач LeanSEM
 Регион Цела Македонија
 Отворен од 11/3/2019
 Отворен до 18/3/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон Нема информација
 E-Mail careers@leansem.com
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Имаш потенцијал и големи амбиции, но на работа тапкаш во место? Омилен си меѓу претпоставените меѓутоа немаш шанси за унапредување се додека не се пензионира некој од нив? За 3-5 години се гледаш на истото место со слични обврски и примања? Не си го троши времето и преземи нешто!

LeanSEM, менаџира Google Ads кампањи за клиенти од САД кои имаат месечен буџет од $50,000-$500,000. 96% од нашите клиенти се наши промотори. Тоа значи дека се презадоволни од нашите услуги и од работата на луѓето во LeanSEM. Сакаме да ни се приклучиш ако навистина веруваш дека ти ова го можеш! С? друго се детали, тренингот е на наша сметка!

Бараме искусни и неискусни маркетинг потенцијали да му се приклучат на нашиот тим. Ако имаш око за детали и си тимски играч кој квалитетно ги завршува задачите, амбициозно ги решава проблемите и си спремен да покажеш што умеееш, аплицирај денес! Ова би биле твоите задачи и обврски:

- Креирање и имплементација на комплексни маркетинг стратегии на Google Ads за разни видови индустрии и клиенти (B2C, B2B, e-commerce, lead generation)
- Изработка и визуелизација на извештаи на дневно, неделно, месечно и квартално ниво
- Истражување на пазарот и конкуренцијата
- Ефикасно буџетирање и оптимизација на кампањи
- Континуирана ревизија на сработеното и пронаоѓање на нови можности за раст

Сакаме партнери, а не вработени. Сакаме луѓе со пасија за животот и оптимизам. Ќе ти помогнеме да се изградиш во светски препознаен експерт. Нема да дозволиме да тапкаш во место и ќе ти го отвориме патот кон маркетинг директор за 2 до 4 години. Во LeanSEM нема да го имаш чувството на ’вработен’, туку ќе бидеш дел од тим кој победува!

Твојот напредок е наш приоритет!

Испрати ни го твоето мотивационо писмо и CV на careers@leansem.com
Subject: Marketing specialist
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  5/2/2019
    Општ работник    
         Важи до:
  4/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    English Language Representative    
         Важи до:
  8/4/2019
         Важи од:
  8/3/2019
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  13/3/2019
    Возач механичар база Велес    
         Важи до:
  27/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Возач инструктор    
         Важи до:
  28/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Возач    
         Важи до:
  11/4/2019

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје   Скопје   ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА Б КАТЕГОРИЈА РАБОТНО ИСКУСТВО
  Возач
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   11/4/2019   ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА Б КАТЕГОРИЈА РАБОТНО ИСКУСТВО  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |