Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ДГТТУ ЈУ БАЈ 2 СКОПЈЕ - Градежен инженер

                                                       
  
      Градежен инженер
 Основна дејност Градежништво и Архитектура
 Огласувач ДГТТУ ЈУ БАЈ 2 СКОПЈЕ
 Регион Скопје
 Отворен од 7/3/2019
 Отворен до 22/3/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail jubaj14@hotmail.com
 Потребни квалификации
 1 Дипломиран Градежен инженер со овластување А или Б за изведба со искуство ( Работа на терен) на неопределено работно време.
1 Градежен техничар минимум ССС , со искуство . ( Работа на терен).

Да поседуваат возачка дозвола -Б категорија.
Дипломираниот градежен инженер и градежниот техничар да имаат познавање и искуство за програмата AutoCAD и Мicrosoft Office пакетот.
 Детали за огласот
Потребен е технички кадар односно :
Градежен инженер со овластување А или Б за изведба со искуство ( Работа на терен) на неопределено работно време.
Градежен техничар имн ССС , со искуство . ( Работа на терен).

Ве молиме вашите CV апликации да ни ги доставите на горе наведената маил адреса. ( jubaj14@hotmail.com).
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  25/2/2019
    Фармацевт    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Програмер    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Комерцијалист за терен    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  5/3/2019
    Проектант    
         Важи до:
  5/4/2019
         Важи од:
  6/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  6/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Електромонтер    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Телефонски оператор    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Машинобравар    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Административен асистент    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  15/4/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    МГИ Инвест ЛТД    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Шанкер/ка    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Бравар    
         Важи до:
  1/4/2019

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: ГЕИНГ КРЕБС УНД КИФЕР   Скопје   Минимум потребни квалификации: -ВСС – Дипломиран Електроинженер -Работно искуство ќе се смета за предност - Поседување на Овластување за проектирање, ревизија и надзор ќе се смета за предност -Познавање на компјутерски алатки MS Office, AutoCad, MS Project, интернет алатки -Познавање на англиски јазик -Поседување на Б возачка дозвола Дополнителни вештини и карактеристики: -Одлични интерперсонални, комуникациски и аналитички способности, организираност и систематичност во работата, познавање на позитивните правни прописи во Р.М
  Електро инженер
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   29/3/2019   Минимум потребни квалификации: -ВСС – Дипломиран Електроинженер -Работно искуство ќе се смета за предност - Поседување на Овластување за проектирање, ревизија и надзор ќе се смета за предност -Познавање на компјутерски алатки MS Office, AutoCad, MS Project, интернет алатки -Познавање на англиски јазик -Поседување на Б возачка дозвола Дополнителни вештини и карактеристики: -Одлични интерперсонални, комуникациски и аналитички способности, организираност и систематичност во работата, познавање на позитивните правни прописи во Р.М
0   Огласувач: Градежен инженер   Скопје  
  МГИ Инвест ЛТД
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   31/3/2019  

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: МЕДИКУС   Скопје   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
  Фармацевт
  Фармација   Важи до:   18/3/2019   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
0   Огласувач: САЈТЕК Р&Д   Скопје   - .net - SQL - visual basic
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   26/4/2019   - .net - SQL - visual basic
0   Огласувач: Калина Стил ДООЕЛ   Скопје   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
  Комерцијалист за терен
  Трговија   Важи до:   31/3/2019   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |