Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ФАМ ИНЖЕНЕРИНГ - Машински инженер

                                                       
  
      Машински инженер
 Основна дејност Производство
 Огласувач ФАМ ИНЖЕНЕРИНГ
 Регион Куманово
 Отворен од 6/3/2019
 Отворен до 6/4/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 075/362-329
 E-Mail v.grozdanovska@fam-engineering.com.mk
 Потребни квалификации
 Машински инженер, ВСС, со или без работно искуство.
 Детали за огласот
ФАМ ИНЖЕНЕРИНГ вработува машински инженер, со ВСС, со или без работно искуство.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  25/2/2019
    Фармацевт    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Програмер    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Комерцијалист за терен    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  5/3/2019
    Проектант    
         Важи до:
  5/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Градежен инженер    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Електромонтер    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Телефонски оператор    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Машинобравар    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Административен асистент    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  15/4/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    МГИ Инвест ЛТД    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Шанкер/ка    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Бравар    
         Важи до:
  1/4/2019

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: М-СТЕЕЛ ДООЕЛ Скопје   Скопје   - соодветно високо образование - англиски јазик - работа со компјутери (програми) - посветеност - одговорност
  Машински инженер
  Производство   Важи до:   15/4/2019   - соодветно високо образование - англиски јазик - работа со компјутери (програми) - посветеност - одговорност
0   Огласувач: ДПТУ Лапласт М ДООЕЛ Скопје   Скопје  
  Бравар
  Производство   Важи до:   1/4/2019    | Почетна |    | Помош |  | Контакт |