Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Калина Стил ДООЕЛ - Комерцијалист за терен

                                                       
  
      Комерцијалист за терен
 Основна дејност Трговија
 Огласувач Калина Стил ДООЕЛ
 Регион Скопје
 Отворен од 27/2/2019
 Отворен до 31/3/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 02-3232-128
 E-Mail kalinastil@yahoo.com
 Потребни квалификации
 кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
 Детали за огласот
Фирмата Калина Стил ДООЕЛ Скопје увозник на Smoking rolling paper,Piatnik,Zippo ,Barkleys пури цигарилоси и тутун за виткање и останат тобако роба има потреба комерцијалист за продажба на терен
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  25/2/2019
    Фармацевт    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Програмер    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  5/3/2019
    Проектант    
         Важи до:
  5/4/2019
         Важи од:
  6/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  6/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Градежен инженер    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Електромонтер    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Телефонски оператор    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Машинобравар    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Административен асистент    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  15/4/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    МГИ Инвест ЛТД    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Шанкер/ка    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Бравар    
         Важи до:
  1/4/2019

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: ИБОМА ТРЕЈД   Скопје   Најмалку средно образовани, работа на компјутер Office програми, познавање на англиски јазик и возачка дозвола ќе се смета за предност. Работно искуство не е потребно.
  Административен асистент
  Трговија   Важи до:   22/3/2019   Најмалку средно образовани, работа на компјутер Office програми, познавање на англиски јазик и возачка дозвола ќе се смета за предност. Работно искуство не е потребно.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: МЕДИКУС   Скопје   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
  Фармацевт
  Фармација   Важи до:   18/3/2019   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
0   Огласувач: САЈТЕК Р&Д   Скопје   - .net - SQL - visual basic
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   26/4/2019   - .net - SQL - visual basic
0   Огласувач: Тони Мебел-Гроуп Скопје   Скопје  
  Проектант
  Дрвна   Важи до:   5/4/2019  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |