Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , САЈТЕК Р&Д - Програмер

                                                       
  
      Програмер
 Основна дејност Информатичка технологија
 Огласувач САЈТЕК Р&Д
 Регион Скопје
 Отворен од 27/2/2019
 Отворен до 26/4/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail pj@xprgroup.com
 Потребни квалификации
 - .net
- SQL
- visual basic
 Детали за огласот
САЈТЕК Р&Д ДОО има потреба да вработи еден програмер со следните познавања:
- .net
- SQL
- visual basic
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  25/2/2019
    Фармацевт    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Комерцијалист за терен    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  5/3/2019
    Проектант    
         Важи до:
  5/4/2019
         Важи од:
  6/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  6/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Градежен инженер    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Електромонтер    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Телефонски оператор    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Машинобравар    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Административен асистент    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  15/4/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    МГИ Инвест ЛТД    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Шанкер/ка    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Бравар    
         Важи до:
  1/4/2019

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: PHP DEVELOPER   Охрид  
  Bold Development
  Информатичка технологија   Важи до:   31/3/2019  
0   Огласувач: Bold Development   Охрид  
  Практикант
  Информатичка технологија   Важи до:   26/4/2019  
0   Огласувач: Вестел Компани   Скопје   Experience in Python / Go. Exposure to HTML, JavaScript, and CSS. Working knowledge of Docker, containerization and container orchestration. Evaluate modern technologies and platforms. Design and implement application back end services. High personal code/development standards (peer testing, unit testing, documentation, etc). Problem solver and abstract thinker. Ability to work independently with minimum supervision in a team environment.
  Software Developer
  Информатичка технологија   Важи до:   29/3/2019   Experience in Python / Go. Exposure to HTML, JavaScript, and CSS. Working knowledge of Docker, containerization and container orchestration. Evaluate modern technologies and platforms. Design and implement application back end services. High personal code/development standards (peer testing, unit testing, documentation, etc). Problem solver and abstract thinker. Ability to work independently with minimum supervision in a team environment.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: МЕДИКУС   Скопје   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
  Фармацевт
  Фармација   Важи до:   18/3/2019   · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
0   Огласувач: Калина Стил ДООЕЛ   Скопје   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
  Комерцијалист за терен
  Трговија   Важи до:   31/3/2019   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
0   Огласувач: Тони Мебел-Гроуп Скопје   Скопје  
  Проектант
  Дрвна   Важи до:   5/4/2019  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |