Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , МЕДИКУС - Фармацевт

                                                       
  
      Фармацевт
 Основна дејност Фармација
 Огласувач МЕДИКУС
 Регион Скопје
 Отворен од 25/2/2019
 Отворен до 18/3/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail medikus@medikus.com.mk
 Потребни квалификации
 · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет)
· Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите
· Одлични организациски способности и вештини на планирање
· Одлични комуникациски и презентациски вештини
· Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски
· Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
 Детали за огласот
МЕДИКУС дооел од Скопје, ексклузивен увозник на програмата од реномираниот производител на хербални производи ЕСИ од Италија, водечка компанија во Италија и во светот, присутна во 69 земји во светот, а во Македонија од 2003 година,

Распишува оглас за следната позиција
Стручно-комерцијален соработник

Од кандидатите се очекува да покажат ентузијазам за понатамошно развивање на бизнис операциите на пазарот и да бидат подготвени за имплементирање на најдобрите практики во сите области на работата.
Одговорности:
· Остварување на предвидениот план за продажба
· Спроведување на предвидените маркетинг активности
· Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи
· Посета на лекари и фармацевти
· Постојан професионален развој и стручно унапредување преку присуство на конференции и семинари
· Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата ЕСИ и производите
· Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион
Потребни квалификации:
· Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет)
· Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите
· Одлични организациски способности и вештини на планирање
· Одлични комуникациски и презентациски вештини
· Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски
· Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
Профил на идеалниот кандидат:
· Посветен на работата и реализација на зададените цели
· Ориентиран кон резулати
· Подготвен за учење, усовршување и надоградување
· Подготвен за патување
· Добар слушател и комуникативен
· Лојален
· Отворен и искрен
· Тимски играч
Компанијата ќе ви овозможи:
· Можности за градење на кариерата во успешна компанија која брзо расте
· Интересна и динамична работна средина
· Конкурентен паричен надоместок соодветен на постигнатите резултати

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим и ги исполнувате горенаведените услови потребно е да испратите:
-резиме (кратка биографија) со фотографија,
-мотивациско писмо како,
-уверение за завршено соодветно образование, како и
-копија од возачка дозвола,
најдоцна до 18.03.2019 година на маил: medikus@medikus.com.mk
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Програмер    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Комерцијалист за терен    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  27/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  26/4/2019
         Важи од:
  5/3/2019
    Проектант    
         Важи до:
  5/4/2019
         Важи од:
  6/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  6/4/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  7/3/2019
    Градежен инженер    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  11/3/2019
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Електромонтер    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  12/3/2019
    Телефонски оператор    
         Важи до:
  18/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Машинобравар    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  14/3/2019
    Административен асистент    
         Важи до:
  22/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  29/3/2019
         Важи од:
  15/3/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  15/4/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    МГИ Инвест ЛТД    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Шанкер/ка    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  18/3/2019
    Бравар    
         Важи до:
  1/4/2019

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: САЈТЕК Р&Д   Скопје   - .net - SQL - visual basic
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   26/4/2019   - .net - SQL - visual basic
0   Огласувач: Калина Стил ДООЕЛ   Скопје   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
  Комерцијалист за терен
  Трговија   Важи до:   31/3/2019   кандидатот е потребно да има претходно работно искуство на иста или слична позиција,возачка дозвола Б категорија.Предност имаат кандидатите со познавање на албански јазик
0   Огласувач: Тони Мебел-Гроуп Скопје   Скопје  
  Проектант
  Дрвна   Важи до:   5/4/2019  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |