Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , НИКОЛОСКИ ИНВЕСТ ДОО - Дизајнер

                                                       
  
      Дизајнер
 Основна дејност Производство
 Огласувач НИКОЛОСКИ ИНВЕСТ ДОО
 Регион Прилеп
 Отворен од 11/2/2019
 Отворен до 12/3/2019
 Плата 15000
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail nikoloskiinvest1@gmail.com
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Фирмата НИКОЛОСКИ ИНВЕСТ ДОО ОД ПРИЛЕП има потреба од креативен дизајнер, за дизајнирање на амбалажи за прехрана, фармација и козметика.

На неопределено работно време, почетна плата 15000 денари.

Можат да се пријавуваат кандидати со или без работно искуство.
Предност би имале кандидати кои поседуваат креативност.

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија-CV со слика на следниот меил: nikoloskiinvest1@gmail.com
со задолжителна назнака „За дизајнер“.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани за интервју.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  3/1/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  8/1/2019
    Сервисер    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  10/1/2019
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  9/3/2019
         Важи од:
  10/1/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  4/2/2019
    ПРОДАВАЧ    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  7/2/2019
    Маркетинг менаџер    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  8/2/2019
    Сметководител    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  12/2/2019
    Приправник    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  14/2/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  15/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  15/3/2019
         Важи од:
  15/2/2019
    Менаџер за продажба    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  18/2/2019
    Градежен инженер    
         Важи до:
  1/3/2019
         Важи од:
  19/2/2019
    Електричар    
         Важи до:
  17/3/2019
         Важи од:
  22/2/2019
    Administrative Assistant    
         Важи до:
  15/3/2019
         Важи од:
  22/2/2019
    Работник во сектор за ИТ технологија    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  22/2/2019
    Сметководител    
         Важи до:
  1/3/2019

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: ОЗОН дооел   Скопје   Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира: Машински Факултет – Производно инженерство ќе се смета за предност Минимум 3 години работно искуство во конструирање на делови и склопови (задолжителен услов) Доколку кандидатот поседува овластување Б или А ќе се смета за предност Одлично познавање и активна работа на програми за 3Д цртање – “Autocad Inventor” или “Solidworks” Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други Одлично познавање англиски Да поседува вештини за прецизност во работењето, одговорност кон работата, позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и лојалност
  Машински инженер
  Производство   Важи до:   28/2/2019   Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира: Машински Факултет – Производно инженерство ќе се смета за предност Минимум 3 години работно искуство во конструирање на делови и склопови (задолжителен услов) Доколку кандидатот поседува овластување Б или А ќе се смета за предност Одлично познавање и активна работа на програми за 3Д цртање – “Autocad Inventor” или “Solidworks” Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други Одлично познавање англиски Да поседува вештини за прецизност во работењето, одговорност кон работата, позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и лојалност  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |