Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Мегамобил - Маркетинг менаџер

                                                       
  
      Маркетинг менаџер
 Основна дејност Продажба и Маркетинг
 Огласувач Мегамобил
 Регион Скопје
 Отворен од 7/2/2019
 Отворен до 28/2/2019
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail megamobil@yahoo.com
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Бараме лице задолжено за маркетинг и проширување на пазарот. Преговарање со клиенти лично и телефонски, грижа на клиенти, истражување на пазар креирање на дата база, преработка на материјали и нивно објавување на социјални медиуми (Facebook,Instagram,) изработка на newsletters и други промотивни материјали воспоставување на комуникација преку Mail Chimp, одржување на веб страна сликање на производи, нивна преработка на Photoshop и ставање на нови производи на веб страната, осмислување на Кампањи за одредени производи, соработка со надворешни соработници и објава на ПР текстови, изготвување на месечни извештаи за гледаност (Facebook,Instagram).
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  3/1/2019
    Software Developer    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  8/1/2019
    Сервисер    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  10/1/2019
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  9/3/2019
         Важи од:
  10/1/2019
    Машински инженер    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  4/2/2019
    ПРОДАВАЧ    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  8/2/2019
    Сметководител    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  11/2/2019
    Дизајнер    
         Важи до:
  12/3/2019
         Важи од:
  11/2/2019
    Bold Development    
         Важи до:
  31/3/2019
         Важи од:
  12/2/2019
    Приправник    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  14/2/2019
    Електро инженер    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  15/2/2019
    Практикант    
         Важи до:
  15/3/2019
         Важи од:
  15/2/2019
    Менаџер за продажба    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  18/2/2019
    Градежен инженер    
         Важи до:
  1/3/2019
         Важи од:
  19/2/2019
    Електричар    
         Важи до:
  17/3/2019
         Важи од:
  22/2/2019
    Administrative Assistant    
         Важи до:
  15/3/2019
         Важи од:
  22/2/2019
    Работник во сектор за ИТ технологија    
         Важи до:
  28/2/2019
         Важи од:
  22/2/2019
    Сметководител    
         Важи до:
  1/3/2019

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: ПЕРА КЕРАМИК ПОРЦЕЛАН   Скопје   - so zavrseno sredno obrazovanie, - so iskustvo imaat prednost, - sposobnost za timska rabota.
  ПРОДАВАЧ
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   28/2/2019   - so zavrseno sredno obrazovanie, - so iskustvo imaat prednost, - sposobnost za timska rabota.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Кинзор дооел   Скопје  
  Сервисер
  Сите дејности   Важи до:   28/2/2019  
0   Огласувач: ОЗОН дооел   Скопје   Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира: Машински Факултет – Производно инженерство ќе се смета за предност Минимум 3 години работно искуство во конструирање на делови и склопови (задолжителен услов) Доколку кандидатот поседува овластување Б или А ќе се смета за предност Одлично познавање и активна работа на програми за 3Д цртање – “Autocad Inventor” или “Solidworks” Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други Одлично познавање англиски Да поседува вештини за прецизност во работењето, одговорност кон работата, позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и лојалност
  Машински инженер
  Производство   Важи до:   28/2/2019   Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира: Машински Факултет – Производно инженерство ќе се смета за предност Минимум 3 години работно искуство во конструирање на делови и склопови (задолжителен услов) Доколку кандидатот поседува овластување Б или А ќе се смета за предност Одлично познавање и активна работа на програми за 3Д цртање – “Autocad Inventor” или “Solidworks” Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други Одлично познавање англиски Да поседува вештини за прецизност во работењето, одговорност кон работата, позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и лојалност
0   Огласувач: Про Акаунтинг   Скопје   - Потребно е поседување на лиценца за овластен книговодител. - Минимум работно искуство 3 години. - Аналитички способности, внимателно и темелно работење.
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   28/2/2019   - Потребно е поседување на лиценца за овластен книговодител. - Минимум работно искуство 3 години. - Аналитички способности, внимателно и темелно работење.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |