Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Проспертоп дооел - Маркетинг агент

                                                       
  
      Маркетинг агент
 Основна дејност Продажба и Маркетинг
 Огласувач Проспертоп дооел
 Регион Скопје
 Отворен од 7/11/2018
 Отворен до 15/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 20
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail hr@prospertop.mk
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Потребни се маркетинг агенти со познавање Италијански, Шпански, Германски, Турски, Српски или Чешки јазик !
Што нудиме?
- Минимална нето плата од 24.000 денари + бонуси
- Месечни бонуси
- Работно време 8 часа дневно од понеделник до петок
- Неработни викенди и празници
- Работно време само една смена
- Неограничени можности за напредок
- Кариерен развој
- Евалуација на вработените и вреднување на секој придонес
- Фер и коректен однос
- Тимска Работа
- Тим билдинг активности

Главни барања:
- Говорење Италијански, Шпански, Германски, Турски, Српски или Чешки јазик
- Развиени комуникациски вештини
- Динамична, комуникативна и позитивна личност

Опис на работно место:
- Контактирање на новите / постоечки клиенти на редовна основа за да ги задржите / изградите долготрајните односи и да обезбедите високо ниво на задоволство на клиентите
- Фокусирање на можноста за зголемување на бизнисот што доаѓа од постојните клиенти
- Следење на повратни информации и барањата на клиентите.

Локација:
Центар, Скопје, Македонија

Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следнава е-пошта: hr@prospertop.mk најдоцна до 15.11.2018 година.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  15/10/2018
    Програмер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  19/10/2018
    Машински техничар    
         Важи до:
  18/11/2018
         Важи од:
  26/10/2018
    Магационер    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    ИНЖЕНЕР    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  29/10/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  28/12/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Градежен инженер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  3/11/2018
    Business Intelligence Analysts/Developers    
         Важи до:
  2/1/2019
         Важи од:
  6/11/2018
    Продавач    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  6/11/2018
    Персонал за продажба    
         Важи до:
  13/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Администратор    
         Важи до:
  22/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  17/11/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: МАВРАТЕХ ДООЕЛ   Скопје   - со или без работно искуство во областа на продажба - минимум ССС - пожелно познавање на англиски јазик и работа со компјутер. Одговорности и задачи: - Флексибилност за работа - Способност за индивидуална и тимска работа - Одговорна, мотивирана и стабилна личност - Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со потенцијални клиенти - Познавање и постојано следење на асортиманот и карактеристиките на производите.
  Персонал за продажба
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   13/11/2018   - со или без работно искуство во областа на продажба - минимум ССС - пожелно познавање на англиски јазик и работа со компјутер. Одговорности и задачи: - Флексибилност за работа - Способност за индивидуална и тимска работа - Одговорна, мотивирана и стабилна личност - Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со потенцијални клиенти - Познавање и постојано следење на асортиманот и карактеристиките на производите.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
0   Огласувач: Ескаватори МК   Скопје  
  Геометар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   20/11/2018  
0   Огласувач: Сметководство   Скопје  
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   28/11/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |