Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , GoldenArt - Сметководител

                                                       
  
      Сметководител
 Основна дејност Градежништво и Архитектура
 Огласувач GoldenArt
 Регион Скопје
 Отворен од 7/11/2018
 Отворен до 16/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 3213611
 E-Mail info@goldenart.mk
 Потребни квалификации
 - Завршено соoдветно високо образование
- Поседување на уверение за овластен сметководител
- Задолжително претходно работно искуство на наведената позиција со комплетно финансиско и материјално водење на сметководството (најмалку 5 години)
- Високо развиени аналитички, организациски и комуникациски способности
- Одлично познавање на MS Officе
 Детали за огласот
- Книжење на финансиско-материјални документи
- Подготовка и пресметка на плати
- Подготовка и поднесување на ДДВ-пријави
- Подготовка на завршна сметка согласнo законските прописи
- Познавање и следење на законите и прописите од облaсата на сметководството и даночната регулатива
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавач во месарница и други прехрамбени артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавачка во месарница и други прех. артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    Сервисер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  30/10/2018
    English Language Representative    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  30/10/2018
    Work From Home Option - French Representative    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Full Stack Web Technologies Software Developers    
         Важи до:
  3/12/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: Ескаватори МК   Скопје  
  Геометар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   20/11/2018  
0   Огласувач: Пескара Вел ДООЕЛ   Велес   -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија.
  Машински техничар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   18/11/2018   -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија.
0   Огласувач: ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ   Скопје   *Искуство во работата *Одлично познавање на работа со компјутери *Одлично познавање на програмите AUTO-CAD, WORD, EXCEL *Возачка дозвола Б категорија-активен возач *Способност за индивидуална и тимска работа.
  ИНЖЕНЕР
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   30/11/2018   *Искуство во работата *Одлично познавање на работа со компјутери *Одлично познавање на програмите AUTO-CAD, WORD, EXCEL *Возачка дозвола Б категорија-активен возач *Способност за индивидуална и тимска работа.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
0   Огласувач: Сметководство   Скопје  
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   28/11/2018  
0   Огласувач: Лекс-Електрик Дооел   Скопје   - инженер по електротехника-индустриска енергетика и автоматика, - електротехничар, - познавање на англиски јазик, - да поседува возачка дозвола.
  Референт за продажба
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   16/11/2018   - инженер по електротехника-индустриска енергетика и автоматика, - електротехничар, - познавање на англиски јазик, - да поседува возачка дозвола.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |