Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , МАВРАТЕХ ДООЕЛ - Персонал за продажба

                                                       
  
      Персонал за продажба
 Основна дејност Продажба и Маркетинг
 Огласувач МАВРАТЕХ ДООЕЛ
 Регион Скопје
 Отворен од 6/11/2018
 Отворен до 13/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 3
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail job@mavratex.mk
 Потребни квалификации
 - со или без работно искуство во областа на продажба
- минимум ССС
- пожелно познавање на англиски јазик и работа со компјутер.
Одговорности и задачи:
- Флексибилност за работа
- Способност за индивидуална и тимска работа
- Одговорна, мотивирана и стабилна личност
- Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со потенцијални клиенти
- Познавање и постојано следење на асортиманот и карактеристиките на производите.
 Детали за огласот
МАВРАТЕХ ДООЕЛ има потреба од 3 лица, машки или женски, за работа во продавници во смени, на определено работно време од 1 месец со можност за продолжување на подолг рок.

МАВРАТЕХ ДООЕЛ е компанија која во Македонија постои од 2012 година, со продавници лоцирани во ТЦ Сити Галери и ТЦ Сити Мол. Основна дејност на компанијата е продажба на текстил и производи од текстил од италијанските брендови Calliope и Terranova.
Calliope e италијански бренд создаден во 2005 година кој нуди модерен и стилски изглед, во продавници со оригинален концепт.
Terranova е моден брeнд на пазарот препознатлив по својот свеж и ведар имиџ исполнет со живост и цени достапни за секого.
Кандидатите кои се заинтересирани да бидат дел од нашиот тим треба да достават кратка биографија (CV) најдоцна до 13.11.2018 год на следниот маил: job@mavratex.mk

НУДИМЕ:
- основна плата 12 300 ден, со можност за зголемување
- одлични услови за работа
- тимска атмосфера
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  15/10/2018
    Програмер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  19/10/2018
    Машински техничар    
         Важи до:
  18/11/2018
         Важи од:
  26/10/2018
    Магационер    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    ИНЖЕНЕР    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  29/10/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  28/12/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Градежен инженер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  3/11/2018
    Business Intelligence Analysts/Developers    
         Важи до:
  2/1/2019
         Важи од:
  6/11/2018
    Продавач    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Маркетинг агент    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Администратор    
         Важи до:
  22/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  17/11/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: Проспертоп дооел   Скопје  
  Маркетинг агент
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   15/11/2018  

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
0   Огласувач: Ескаватори МК   Скопје  
  Геометар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   20/11/2018  
0   Огласувач: Сметководство   Скопје  
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   28/11/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |