Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ЛИДО - Возач

                                                       
  
      Возач
 Основна дејност Шпедиција и транспорт
 Огласувач ЛИДО
 Регион Велес
 Отворен од 5/11/2018
 Отворен до 31/12/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 071344260
 E-Mail lido_sped@yahoo.com
 Потребни квалификации
 -Возачка дозвола - E категорија,
-Работно искуство најмаку 2 години,
-Сертификат за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
-Дигитална картица.
 Детали за огласот
ЛИДО ДООЕЛ, Велес, има потреба од возачи на товарно тешко возило со работно искуство.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

-Возачка дозвола - E категорија,
-Работно искуство најмаку 2 години,
-Сертификат за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
-Дигитална картица.

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на lido_sped@yahoo.com или да не контактирааат на телефонскиот број 071344260
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  15/10/2018
    Програмер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  19/10/2018
    Машински техничар    
         Важи до:
  18/11/2018
         Важи од:
  26/10/2018
    Магационер    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    ИНЖЕНЕР    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  29/10/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  28/12/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Градежен инженер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  3/11/2018
    Business Intelligence Analysts/Developers    
         Важи до:
  2/1/2019
         Важи од:
  6/11/2018
    Продавач    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  6/11/2018
    Персонал за продажба    
         Важи до:
  13/11/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Маркетинг агент    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Администратор    
         Важи до:
  22/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  17/11/2018

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Пескара Вел ДООЕЛ   Велес   -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија.
  Машински техничар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   18/11/2018   -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија.
0   Огласувач: Давос инвест   Велес   ВСС Градежен инженер со искуство во контрола на количини и квалитет на изведени работи на објекти од високорадба и патишта
  Градежен инженер
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   30/11/2018   ВСС Градежен инженер со искуство во контрола на количини и квалитет на изведени работи на објекти од високорадба и патишта


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |