Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Albedo-inzenering i proizvodstvo DOOEL Prilep - Машински инженер

                                                       
  
      Машински инженер
 Основна дејност Сите дејности
 Огласувач Albedo-inzenering i proizvodstvo DOOEL Prilep
 Регион Прилеп
 Отворен од 29/10/2018
 Отворен до 28/12/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 075447161
 E-Mail albedo.mk@gmail.com
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Се бара машински инженер за работно место како проектант и реализатор на проекти од областа на термо и хидро енергетиката. Кандидатите препорачливо е да познаваат странски јазик и работа со компјутер (цртање во AutoCAD)

Плата за почеток би била од 25 000 до 40 000 денари додека за останатите работи како што се обврските, условите за работа, можностите за развој и напредок на професионален план ќе бидат дискутирани во разговорот кој следи после аплицирањето за работа.

Заитересираните кандидати својата биографија мозат да ја испратат на "albedo.mk@gmail.com"
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  15/10/2018
    Програмер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  19/10/2018
    Машински техничар    
         Важи до:
  18/11/2018
         Важи од:
  26/10/2018
    Магационер    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    ИНЖЕНЕР    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Градежен инженер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  3/11/2018
    Business Intelligence Analysts/Developers    
         Важи до:
  2/1/2019
         Важи од:
  6/11/2018
    Продавач    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  6/11/2018
    Персонал за продажба    
         Важи до:
  13/11/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Маркетинг агент    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Администратор    
         Важи до:
  22/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  17/11/2018

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Гурус Груп ДОО Прилеп   Прилеп  
  Администратор
  Администрација   Важи до:   22/11/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |