Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ - ИНЖЕНЕР

                                                       
  
      ИНЖЕНЕР
 Основна дејност Градежништво и Архитектура
 Огласувач ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ
 Регион Скопје
 Отворен од 27/10/2018
 Отворен до 30/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 02 2033 001
 E-Mail klaudija@interalpin.com.mk
 Потребни квалификации
 *Искуство во работата
*Одлично познавање на работа со компјутери
*Одлично познавање на програмите AUTO-CAD, WORD, EXCEL
*Возачка дозвола Б категорија-активен возач
*Способност за индивидуална и тимска работа.
 Детали за огласот
ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ, поради зголемен обем на работа, има потреба од вработување на ИНЖЕНЕР со искуство за алуминиумска браварија.

Кандидатот потребно е да има :
*Искуство во работата
*Одлично познавање на работа со компјутери
*Одлично познавање на програмите AUTO-CAD, WORD, EXCEL
*Возачка дозвола Б категорија-активен возач
*Способност за индивидуална и тимска работа.

Заинтересираните кандидати може да аплицираат на klaudija@interalpin.com.mk со назнaка „ За Работното место ИНЖЕНЕР„
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  15/10/2018
    Програмер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  19/10/2018
    Машински техничар    
         Важи до:
  18/11/2018
         Важи од:
  26/10/2018
    Магационер    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  29/10/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  28/12/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Градежен инженер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  3/11/2018
    Business Intelligence Analysts/Developers    
         Важи до:
  2/1/2019
         Важи од:
  6/11/2018
    Продавач    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  6/11/2018
    Персонал за продажба    
         Важи до:
  13/11/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Маркетинг агент    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Администратор    
         Важи до:
  22/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  17/11/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: Ескаватори МК   Скопје  
  Геометар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   20/11/2018  
0   Огласувач: Пескара Вел ДООЕЛ   Велес   -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија.
  Машински техничар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   18/11/2018   -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија.
0   Огласувач: Давос инвест   Велес   ВСС Градежен инженер со искуство во контрола на количини и квалитет на изведени работи на објекти од високорадба и патишта
  Градежен инженер
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   30/11/2018   ВСС Градежен инженер со искуство во контрола на количини и квалитет на изведени работи на објекти од високорадба и патишта

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
0   Огласувач: Сметководство   Скопје  
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   28/11/2018  
0   Огласувач: Лекс-Електрик Дооел   Скопје   - инженер по електротехника-индустриска енергетика и автоматика, - електротехничар, - познавање на англиски јазик, - да поседува возачка дозвола.
  Референт за продажба
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   16/11/2018   - инженер по електротехника-индустриска енергетика и автоматика, - електротехничар, - познавање на англиски јазик, - да поседува возачка дозвола.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |