Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Инфосет доо Скопје - Сервисер

                                                       
  
      Сервисер
 Основна дејност Машинство
 Огласувач Инфосет доо Скопје
 Регион Скопје
 Отворен од 27/10/2018
 Отворен до 30/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места Нема информација
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон Нема информација
 E-Mail office@infoset.com.mk
 Потребни квалификации
 - желба за работа
 Детали за огласот
Отворени се работни места за сервисери, монтери и помошници за опрема за климатизација, вентилација и греење.

Фирмата нуди можност за напредувањe и усовршување.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавач во месарница и други прехрамбени артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавачка во месарница и други прех. артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  30/10/2018
    English Language Representative    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  30/10/2018
    Work From Home Option - French Representative    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Full Stack Web Technologies Software Developers    
         Важи до:
  3/12/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  16/11/2018

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
0   Огласувач: Ескаватори МК   Скопје  
  Геометар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   20/11/2018  
0   Огласувач: Сметководство   Скопје  
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   28/11/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |