Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Пескара Вел ДООЕЛ - Машински техничар

                                                       
  
      Машински техничар
 Основна дејност Градежништво и Архитектура
 Огласувач Пескара Вел ДООЕЛ
 Регион Велес
 Отворен од 19/10/2018
 Отворен до 18/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 043 222 241
 E-Mail tatjana.ilievska@peskara.com
 Потребни квалификации
 -Средно образование (машинско или техничко училиште),
-Со работно искуство,
-Организираност и одговорност,
-Способност за тимска работа,
-Возачка дозвола Б категорија.
 Детали за огласот
Пескара Вел ДООЕЛ вработува Машински техничар.

Потребни квалификации:
-Средно образование (машинско или техничко училиште),
-Со работно искуство,
-Организираност и одговорност,
-Способност за тимска работа,
-Возачка дозвола Б категорија.

Нудиме: работа на терен, динамична атмосфера, можност за персонален и професионален развој, конкурентна плата.

E-Mail: tatjana.ilievska@peskara.com
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  15/10/2018
    Програмер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  26/10/2018
    Магационер    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    ИНЖЕНЕР    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  29/10/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  28/12/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Градежен инженер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  3/11/2018
    Business Intelligence Analysts/Developers    
         Важи до:
  2/1/2019
         Важи од:
  6/11/2018
    Продавач    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  6/11/2018
    Персонал за продажба    
         Важи до:
  13/11/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Маркетинг агент    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Администратор    
         Важи до:
  22/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  17/11/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: Ескаватори МК   Скопје  
  Геометар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   20/11/2018  
0   Огласувач: ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ   Скопје   *Искуство во работата *Одлично познавање на работа со компјутери *Одлично познавање на програмите AUTO-CAD, WORD, EXCEL *Возачка дозвола Б категорија-активен возач *Способност за индивидуална и тимска работа.
  ИНЖЕНЕР
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   30/11/2018   *Искуство во работата *Одлично познавање на работа со компјутери *Одлично познавање на програмите AUTO-CAD, WORD, EXCEL *Возачка дозвола Б категорија-активен возач *Способност за индивидуална и тимска работа.
0   Огласувач: Давос инвест   Велес   ВСС Градежен инженер со искуство во контрола на количини и квалитет на изведени работи на објекти од високорадба и патишта
  Градежен инженер
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   30/11/2018   ВСС Градежен инженер со искуство во контрола на количини и квалитет на изведени работи на објекти од високорадба и патишта

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: ЛИДО   Велес   -Возачка дозвола - E категорија, -Работно искуство најмаку 2 години, -Сертификат за учество на возачите во меѓународниот сообраќај, -Дигитална картица.
  Возач
  Шпедиција и транспорт   Важи до:   31/12/2018   -Возачка дозвола - E категорија, -Работно искуство најмаку 2 години, -Сертификат за учество на возачите во меѓународниот сообраќај, -Дигитална картица.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |