Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Виста Груп - Сметководител

                                                       
  
      Сметководител
 Основна дејност Информатичка технологија
 Огласувач Виста Груп
 Регион Скопје
 Отворен од 16/10/2018
 Отворен до 15/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail ana@vista.mk
 Потребни квалификации
 -ВСС Економски факултет (ќе се смета за предност)
-Уверение за сметководител или овластен сметководител
-Работно искуство најмалку 2 години како сметководител
-Комплетно познавање на финансиско и материјално работење
-Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office и сметководствени апликации)
-Аналитички и комуникациски вештини
-Детално познавање на македонското сметководство и даночно законодавство
-Возачка дозвола (ќе се смета за предност)
 Детали за огласот
Одговорности и задачи:

-Книжење и контрола на финансиска и материјална документација
-Разновидни сметководствени активности во согласност со сметководствените стандарди, како и со сите релевантни законски и регулативни прописи
-Подготовка на финансиски извештаи
-Комуникација со сите релевантни државни институции
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  15/10/2018
    Програмер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  19/10/2018
    Машински техничар    
         Важи до:
  18/11/2018
         Важи од:
  26/10/2018
    Магационер    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    ИНЖЕНЕР    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  29/10/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  28/12/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Градежен инженер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  3/11/2018
    Business Intelligence Analysts/Developers    
         Важи до:
  2/1/2019
         Важи од:
  6/11/2018
    Продавач    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Маркетинг агент    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Администратор    
         Важи до:
  22/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  17/11/2018
         Важи од:
  13/11/2018
    Електро техничар    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  13/11/2018
    Забен техничар    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  13/11/2018
    Градежен инженер/Архитект    
         Важи до:
  22/11/2018
         Важи од:
  14/11/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  30/11/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: КТ ВИН СОФТ   Цела Македонија   - Завршено или последна година високо образование - Професионален пристап кон задачите и навремено извршување на истите - Одлично познавање на англиски јазик. Технички познавања: - C++ - Qt/QML - Database: MySQL, SQLite Програми/Алатки: Visual Studio QtCreator
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   30/11/2018   - Завршено или последна година високо образование - Професионален пристап кон задачите и навремено извршување на истите - Одлично познавање на англиски јазик. Технички познавања: - C++ - Qt/QML - Database: MySQL, SQLite Програми/Алатки: Visual Studio QtCreator
1   Огласувач: One Contact   Скопје  
  Full Stack Web Technologies Software Developers
  Информатичка технологија   Важи до:   3/12/2018  
0   Огласувач: Алосис   Скопје   IT education at a university level Proven experience with BI and Reporting Development Tools. Sisense or BI Publisher preferred. Will consider experience with other similar tools BASE SAS, SQL, or other related programming languages. Preferably in a quantitative discipline (e.g. statistics, mathematics, economics, finance, physics, etc.) or equivalent experience. Proficient in Microsoft Excel Extensive knowledge of the complexity Ability to work in a team and independently Good communication skills Good command of English (reading, writing, speaking) Agile experience would be an asset High design affinity and interest in new technologies
  Business Intelligence Analysts/Developers
  Информатичка технологија   Важи до:   2/1/2019   IT education at a university level Proven experience with BI and Reporting Development Tools. Sisense or BI Publisher preferred. Will consider experience with other similar tools BASE SAS, SQL, or other related programming languages. Preferably in a quantitative discipline (e.g. statistics, mathematics, economics, finance, physics, etc.) or equivalent experience. Proficient in Microsoft Excel Extensive knowledge of the complexity Ability to work in a team and independently Good communication skills Good command of English (reading, writing, speaking) Agile experience would be an asset High design affinity and interest in new technologies

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
0   Огласувач: Ескаватори МК   Скопје  
  Геометар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   20/11/2018  
0   Огласувач: Сметководство   Скопје  
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   28/11/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |