Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , КТ ВИН СОФТ - Програмер

                                                       
  
      Програмер
 Основна дејност Информатичка технологија
 Огласувач КТ ВИН СОФТ
 Регион Цела Македонија
 Отворен од 15/10/2018
 Отворен до 30/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 3
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 070763430
 E-Mail contact@qtwinsoft.com
 Потребни квалификации
 - Завршено или последна година високо образование
- Професионален пристап кон задачите и навремено извршување на истите
- Одлично познавање на англиски јазик.

Технички познавања:
- C++
- Qt/QML
- Database: MySQL, SQLite

Програми/Алатки:
Visual Studio
QtCreator
 Детали за огласот
Kомпанијата QtWinSoft од Скопје, има потреба за вработување на програмери со и без искуство кои што би сакале да научат и работат развој на C/C++ multiplatform Desktop/Mobile/Embedded апликации со користење на cross-platform framework Qt/QML, во околина со реални проекти од следниве области:
Vehicle infotainment,
Medical application,
Beverage industry,
3D animation,
Augmented reality,
Drones control,
Data encryption and security,
Video and audio processing.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  19/10/2018
    Машински техничар    
         Важи до:
  18/11/2018
         Важи од:
  26/10/2018
    Магационер    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    ИНЖЕНЕР    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  29/10/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  28/12/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Градежен инженер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  5/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  3/11/2018
    Business Intelligence Analysts/Developers    
         Важи до:
  2/1/2019
         Важи од:
  6/11/2018
    Продавач    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  6/11/2018
    Персонал за продажба    
         Важи до:
  13/11/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Маркетинг агент    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/12/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Администратор    
         Важи до:
  22/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  8/11/2018
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  17/11/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: Виста Груп   Скопје   -ВСС Економски факултет (ќе се смета за предност) -Уверение за сметководител или овластен сметководител -Работно искуство најмалку 2 години како сметководител -Комплетно познавање на финансиско и материјално работење -Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office и сметководствени апликации) -Аналитички и комуникациски вештини -Детално познавање на македонското сметководство и даночно законодавство -Возачка дозвола (ќе се смета за предност)
  Сметководител
  Информатичка технологија   Важи до:   15/11/2018   -ВСС Економски факултет (ќе се смета за предност) -Уверение за сметководител или овластен сметководител -Работно искуство најмалку 2 години како сметководител -Комплетно познавање на финансиско и материјално работење -Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office и сметководствени апликации) -Аналитички и комуникациски вештини -Детално познавање на македонското сметководство и даночно законодавство -Возачка дозвола (ќе се смета за предност)
1   Огласувач: One Contact   Скопје  
  Full Stack Web Technologies Software Developers
  Информатичка технологија   Важи до:   3/12/2018  
0   Огласувач: Алосис   Скопје   IT education at a university level Proven experience with BI and Reporting Development Tools. Sisense or BI Publisher preferred. Will consider experience with other similar tools BASE SAS, SQL, or other related programming languages. Preferably in a quantitative discipline (e.g. statistics, mathematics, economics, finance, physics, etc.) or equivalent experience. Proficient in Microsoft Excel Extensive knowledge of the complexity Ability to work in a team and independently Good communication skills Good command of English (reading, writing, speaking) Agile experience would be an asset High design affinity and interest in new technologies
  Business Intelligence Analysts/Developers
  Информатичка технологија   Важи до:   2/1/2019   IT education at a university level Proven experience with BI and Reporting Development Tools. Sisense or BI Publisher preferred. Will consider experience with other similar tools BASE SAS, SQL, or other related programming languages. Preferably in a quantitative discipline (e.g. statistics, mathematics, economics, finance, physics, etc.) or equivalent experience. Proficient in Microsoft Excel Extensive knowledge of the complexity Ability to work in a team and independently Good communication skills Good command of English (reading, writing, speaking) Agile experience would be an asset High design affinity and interest in new technologies

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Цела Македонија   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност. -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични,иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатот да е од машки пол.
  Продавач во месарница и други прехрамбени артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност. -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични,иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатот да е од машки пол.
1   Огласувач: One Contact   Цела Македонија   Excellent English and French – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays)
  Work From Home Option - French Representative
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   30/11/2018   Excellent English and French – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays)


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |