Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Боинтсофт - PHP Developer(s)

                                                       
  
      PHP Developer(s)
 Основна дејност Информатичка технологија
 Огласувач Боинтсофт
 Регион Скопје
 Отворен од 12/10/2018
 Отворен до 11/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места Нема информација
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон Нема информација
 E-Mail bojan@bointsoft.com
 Потребни квалификации
 Потребно искуство со следниве технологии:
PHP,
MySql,
jQuery/Javascript,
HTML,
CSS.
 Детали за огласот
Боинтсофт има потреба од:

PHP Developer(s)

Потребно искуство со следниве технологии:
PHP,
MySql,
jQuery/Javascript,
HTML,
CSS.

Услови кои ги нудиме:

Работиме 40 часа неделно, од Понеделник до Петок,
Пријавени како вработени од првиот работен ден,
Државни празници не работиме,
Солидна плата, со континуирана можност за зголемување,
Бонуси,
Одлична работна атмосфера, без притисоци и одличен амбиент.

Очекувања од идните кандидати:

Познавање од технологиите за кој аплицирате (се работи за Senior позиција),
Искреност,
Истрајност во работата,
Истражување и проучување на нови технологии.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на емаил: bojan@bointsoft.com
Доколку сеуште немате CV а воедно ги исполнувате нашите очекувања испратете ни е-маил со вашето искуство.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  3/9/2018
    Еlektro monteri    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавач во месарница и други прехрамбени артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавачка во месарница и други прех. артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  25/9/2018
    FULL TIME CUSTOMER SERVICE CONSULTANT    
         Важи до:
  26/10/2018
         Важи од:
  28/9/2018
    Full Stack Web Technologies Software Developers    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  28/9/2018
    English Language Representative    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  28/9/2018
    Work From Home Option - French Representative    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  4/10/2018
    Електричар    
         Важи до:
  31/10/2018

    Други огласи од истата дејност
1   Огласувач: One Contact   Скопје  
  Full Stack Web Technologies Software Developers
  Информатичка технологија   Важи до:   29/10/2018  
0   Огласувач: ЕДУСОФТ   Скопје   -минимум 2 години искуство во развивање софтверски решенија во следниве технологии: MS-SQL, C# и ASP.NET -oдлично познавање на ASP.NET (ASP.MVC/Entity Framework) -одлично познавање на JavaScript, JQuery -одлично познавање на релациони бази на податоци MSSQL -одлично познавање на HTML, Javascript,JQuery, CSS и XML -познавање на софтверски архитектури, шаблони за дизајн и агилни методологии на работа -пожелно е искуство со AngularJS и Bootstrap -сопствена иницијатива и високи аналитички способности -интерес за нови технологии и способност истите да се применат при развојот на проекти
  NET Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   25/10/2018   -минимум 2 години искуство во развивање софтверски решенија во следниве технологии: MS-SQL, C# и ASP.NET -oдлично познавање на ASP.NET (ASP.MVC/Entity Framework) -одлично познавање на JavaScript, JQuery -одлично познавање на релациони бази на податоци MSSQL -одлично познавање на HTML, Javascript,JQuery, CSS и XML -познавање на софтверски архитектури, шаблони за дизајн и агилни методологии на работа -пожелно е искуство со AngularJS и Bootstrap -сопствена иницијатива и високи аналитички способности -интерес за нови технологии и способност истите да се применат при развојот на проекти
0   Огласувач: КТ ВИН СОФТ   Цела Македонија   - Завршено или последна година високо образование - Професионален пристап кон задачите и навремено извршување на истите - Одлично познавање на англиски јазик. Технички познавања: - C++ - Qt/QML - Database: MySQL, SQLite Програми/Алатки: Visual Studio QtCreator
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   30/11/2018   - Завршено или последна година високо образование - Професионален пристап кон задачите и навремено извршување на истите - Одлично познавање на англиски јазик. Технички познавања: - C++ - Qt/QML - Database: MySQL, SQLite Програми/Алатки: Visual Studio QtCreator

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Elektro-Union Boris   Скопје   Da ima zavrseno sredno obrazovanie. Plus e dokolku poseduva vozacka dozvola so B kategorija.
  Еlektro monteri
  Сите дејности   Важи до:   31/10/2018   Da ima zavrseno sredno obrazovanie. Plus e dokolku poseduva vozacka dozvola so B kategorija.
0   Огласувач: ГЕРМИНА   Скопје   -ВСС Економски факултет ке се смета за предност -Уверение за сметководител или овластен сметководител -Работно искуство најмалку 3 години како сметководител -Комплетно познавање на финансиско и материјално работење -Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office и сметководствени апликации), како предност ќе се смета познавање на HELIX Zonel -Аналитички способности
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   22/10/2018   -ВСС Економски факултет ке се смета за предност -Уверение за сметководител или овластен сметководител -Работно искуство најмалку 3 години како сметководител -Комплетно познавање на финансиско и материјално работење -Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office и сметководствени апликации), како предност ќе се смета познавање на HELIX Zonel -Аналитички способности
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |