Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Васидора ДООЕЛ - Административен работник

                                                       
  
      Административен работник
 Основна дејност Текстилна
 Огласувач Васидора ДООЕЛ
 Регион Прилеп
 Отворен од 11/10/2018
 Отворен до 22/10/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места Нема информација
 Вид на работување Определено
 Телефон 048 418 757
 E-Mail fashion@vasidora.com
 Потребни квалификации
 -да има завршено Економски Факултет (насока сметководство има предност)
-одлично познавање на компјутери
-одлично познавање на Microsoft Office пакетот (одлично познавање на Microsoft Excel е неопходно)
-прецизност
-одговорност
-точност
-посветеност на работата
-заради дејноста потребно е кандидатите да бидат од женски пол
-идеална возраст од 24-35 години
-сите кандидати со познавање и работно искуство во материјално сметководство, ќе имаат предност.
 Детали за огласот
Модната конфекција Васидора - Прилеп, има потреба да вработи лице за административни работи со или без работно искуство.

Потребни квалификации:
-да има завршено Економски Факултет (насока сметководство има предност)
-одлично познавање на компјутери
-одлично познавање на Microsoft Office пакетот (одлично познавање на Microsoft Excel е неопходно)
-прецизност
-одговорност
-точност
-посветеност на работата
-заради дејноста потребно е кандидатите да бидат од женски пол
-идеална возраст од 24-35 години
-сите кандидати со познавање и работно искуство во материјално сметководство, ќе имаат предност.

Заинтересираните кандидати да испратат CV со фотографија на mail: fashion@vasidora.com
Вашите податоци ги третираме строго доверливо.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  5/9/2018
    Извршител за управување со стандарди    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  5/9/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  22/10/2018
         Важи од:
  14/9/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  30/10/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР    
         Важи до:
  22/10/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавач - консултант    
         Важи до:
  19/10/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Шалтерски работник    
         Важи до:
  22/10/2018
         Важи од:
  24/9/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  26/9/2018
    Шофер    
         Важи до:
  25/10/2018
         Важи од:
  27/9/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  26/10/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  3/10/2018
    NET Програмер    
         Важи до:
  25/10/2018
         Важи од:
  4/10/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  26/10/2018
         Важи од:
  8/10/2018
    Хемиски аналитичар    
         Важи до:
  22/10/2018
         Важи од:
  8/10/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  9/10/2018
    Општи работници    
         Важи до:
  20/10/2018
         Важи од:
  9/10/2018
    Општ магацински работник    
         Важи до:
  10/11/2018
         Важи од:
  11/10/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  15/10/2018
    Програмер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Градежен инженер/Архитект    
         Важи до:
  25/10/2018
         Важи од:
  17/10/2018
    Градежен инженер/Архитект    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  17/10/2018
    РЕЦЕПЦИОНЕР    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  18/10/2018
    Возач    
         Важи до:
  29/10/2018

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Тахограф ДОО   Прилеп   Добро е ако кандидатот има техничко познавање, но тоа не е пресудно. Потребно е кандидатот да биде педантен, деталист и да ја става квалитетно завршената работа пред сето останато.
  Извршител за управување со стандарди
  Шпедиција и транспорт   Важи до:   31/10/2018   Добро е ако кандидатот има техничко познавање, но тоа не е пресудно. Потребно е кандидатот да биде педантен, деталист и да ја става квалитетно завршената работа пред сето останато.
0   Огласувач: БИМ ФООД ДОО Прилеп   Прилеп   - ВОЗАЧИ со Ц категорија
  Возач
  Производство   Важи до:   31/10/2018   - ВОЗАЧИ со Ц категорија


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |