Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ЕЛЕКТРО МЕ-НА - Електричар

                                                       
  
      Електричар
 Основна дејност Енергетика
 Огласувач ЕЛЕКТРО МЕ-НА
 Регион Скопје
 Отворен од 4/10/2018
 Отворен до 31/10/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail info@elektromena.mk
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Фирмата ЕЛЕКТРО МЕ-НА која се занимава со поставување и одржување на електрични инсталации има потреба од 2-ца електричари со следниве квалификации:

-Минимум ССС
-Возачка дозвола Б категорија
-Флексибилност околу работното време
-Работно искуство не е задолжително, но ќе се смета за голема предност.

Ве молиме вашата кратка биографија со прикачена ваша фотографија да ја испратите на info@elektromena.mk
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  3/9/2018
    Еlektro monteri    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавач во месарница и други прехрамбени артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавачка во месарница и други прех. артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  25/9/2018
    FULL TIME CUSTOMER SERVICE CONSULTANT    
         Важи до:
  26/10/2018
         Важи од:
  28/9/2018
    Full Stack Web Technologies Software Developers    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  28/9/2018
    English Language Representative    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  28/9/2018
    Work From Home Option - French Representative    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  12/10/2018
    PHP Developer(s)    
         Важи до:
  11/11/2018

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Elektro-Union Boris   Скопје   Da ima zavrseno sredno obrazovanie. Plus e dokolku poseduva vozacka dozvola so B kategorija.
  Еlektro monteri
  Сите дејности   Важи до:   31/10/2018   Da ima zavrseno sredno obrazovanie. Plus e dokolku poseduva vozacka dozvola so B kategorija.
0   Огласувач: ГЕРМИНА   Скопје   -ВСС Економски факултет ке се смета за предност -Уверение за сметководител или овластен сметководител -Работно искуство најмалку 3 години како сметководител -Комплетно познавање на финансиско и материјално работење -Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office и сметководствени апликации), како предност ќе се смета познавање на HELIX Zonel -Аналитички способности
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   22/10/2018   -ВСС Економски факултет ке се смета за предност -Уверение за сметководител или овластен сметководител -Работно искуство најмалку 3 години како сметководител -Комплетно познавање на финансиско и материјално работење -Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office и сметководствени апликации), како предност ќе се смета познавање на HELIX Zonel -Аналитички способности
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |