Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , НЕФА МЕБЕЛ - Продавач - консултант

                                                       
  
      Продавач - консултант
 Основна дејност Трговија
 Огласувач НЕФА МЕБЕЛ
 Регион Охрид
 Отворен од 20/9/2018
 Отворен до 19/10/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 5
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail info@Nefa.mk
 Потребни квалификации
 Профил на кандидатот:
- Минимум III степен на стручна подготовка
- Пожелно е искуство на слични работни места во малопродажба
- Љубезност и подготвеност за соработка
- Фокусираност на потребите на потрошувачите.

Доколку сакате да бидете дел од динамичен тим кој поставува стандарди и поттикнува тимска работа, испратете ја Вашата биографија и мотивационо писмо по електронски пат на следната e-mail адреса: info@nefa.mk

Конкурсот е отворен до 19.10.2018 година.

При апликација да се наведе - Продавач – Консултант за Охрид.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Во процесот на селекција, кандидатите нема да бидат директно или индиректно дискриминирани врз основа на здравствената состојба или инвалидност, пол, бојата на кожата, возраст, национална припадност, религија, брачен статус, сексуална или политичка ориентација, членство во различни организации или било која друга лична карактеристика.
Забелешка: Со испраќањето на апликацијата, кандидатот се согласува дека компанијата ќе ги обработува неговите лични податоци во процесот на селекција во согласност со Законот за заштита на личните податоци
 Детали за огласот
Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимава со сериско производство на мебел за европскиот пазар и поседува сопствен малопродажен ланец. НЕФА МЕБЕЛ е дел од рускиот кластер на мебел. Матичната компанија во Русија се состои од 3 фабрики со над еден милион парчиња мебел произведени годишно и повеќе од 1000 сопствени салони за мебел.

Планот за развој на бизнисот на компанијата НЕФА МЕБЕЛ во Европа до 2020 година, вклучува обем на производството на 72 000 парчиња на мебел на годишно ниво во рамките на современа фабрика, отворање на синџир на продавници - 150 продавница за мебел во Европа, како и 500 нови вработени.

Поради растот и развојот на пазарниот потенцијал, како и проширувањето на бизнисот, во потрага сме по кандидати кои ќе се придружат на нашиот успешен тим на позицијата:

Продавач - консултант

Локација: Oхрид
Опис на работата:
- Ги пречекува посетителите во салонот и индивидуално работи со нив
- Во комуникацијата со клиентите, ги дознава нивните потреби и ги презентира производите
- Ги информира купувачите за карактеристиките на производот, условите и можностите за плаќање, тековните акции/попусти и помага при купувањето
- За потребите на продажбата, ги подготува потребните документи за продажба и испорака
- Го информира купувачот за правилата за одржување на мебелот
- Го надгледува процесот на плаќање и испораката на мебелот на клиентот
- Го информира купувачот за постапката за решавање на рекламацијата
- Ја следи состојбата на залиха на стоката во рамките на својата одговорност
- Креира документи за продажба и документација за испорака
- Одржува хигиена во салонот
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  5/9/2018
    Извршител за управување со стандарди    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  5/9/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  22/10/2018
         Важи од:
  14/9/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  30/10/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР    
         Важи до:
  22/10/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Шалтерски работник    
         Важи до:
  22/10/2018
         Важи од:
  24/9/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  24/9/2018
    Геометар    
         Важи до:
  20/11/2018
         Важи од:
  26/9/2018
    Шофер    
         Важи до:
  25/10/2018
         Важи од:
  27/9/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  26/10/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  28/11/2018
         Важи од:
  3/10/2018
    NET Програмер    
         Важи до:
  25/10/2018
         Важи од:
  4/10/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  26/10/2018
         Важи од:
  8/10/2018
    Хемиски аналитичар    
         Важи до:
  22/10/2018
         Важи од:
  8/10/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  9/10/2018
    Општи работници    
         Важи до:
  20/10/2018
         Важи од:
  9/10/2018
    Општ магацински работник    
         Важи до:
  10/11/2018
         Важи од:
  11/10/2018
    Административен работник    
         Важи до:
  22/10/2018
         Важи од:
  11/10/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  15/10/2018
    Програмер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Референт за продажба    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  15/11/2018
         Важи од:
  16/10/2018
    Градежен инженер/Архитект    
         Важи до:
  25/10/2018
         Важи од:
  17/10/2018
    Градежен инженер/Архитект    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  17/10/2018
    РЕЦЕПЦИОНЕР    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  18/10/2018
    Возач    
         Важи до:
  29/10/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Цела Македонија   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност. -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични,иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатот да е од машки пол.
  Продавач во месарница и други прехрамбени артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност. -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични,иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатот да е од машки пол.
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
0   Огласувач: Патриа Дооел Штип   Штип   *Возачка дозвола Б категорија *Комуникативност *Работа во тим *Мотивираност за работа
  Комерцијалист
  Трговија   Важи до:   31/10/2018   *Возачка дозвола Б категорија *Комуникативност *Работа во тим *Мотивираност за работа

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: ТА Генералтурист 2000   Охрид   -ВСС -Туристички водич/придружник -IATA курс -Познавање на англиски јазик -Познавање на работа со компјутери -Амбициозност - Мотивираност -Упорност -Желба за постојано учење и подобрување -Желба за тимска работа
  Шалтерски работник
  Туризам   Важи до:   22/10/2018   -ВСС -Туристички водич/придружник -IATA курс -Познавање на англиски јазик -Познавање на работа со компјутери -Амбициозност - Мотивираност -Упорност -Желба за постојано учење и подобрување -Желба за тимска работа
0   Огласувач: Охрид Холидејс   Охрид   - возачка дозвола- Б- категорија и - задолжително познавање на англиски јазик.
  Шофер
  Туризам   Важи до:   25/10/2018   - возачка дозвола- Б- категорија и - задолжително познавање на англиски јазик.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |