Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ - Продавачка во месарница и други прех. артикли

                                                       
  
      Продавачка во месарница и други прех. артикли
 Основна дејност Трговија
 Огласувач КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ
 Регион Скопје
 Отворен од 20/9/2018
 Отворен до 30/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места Нема информација
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон 02/3064,379
 E-Mail pgoran@t.mk
 Потребни квалификации
 Потребни квалификации:
-Минимум завршено средно образование.
-Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност
-Познавање на англиски или други јазици.
-Работно познавање од компјутери.

Очекувани вештини и способности:
-Одлични комуникациски и др. вештини.
-Организациски и аналитички способности.
-Мотивирана и стабилна личност.
-Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа.

Кандидатката да е од женски пол.
 Детали за огласот
Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ.

Вашата Професионалната биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: pgoran@t.mk

Напомена: Огласот трае 20 работни дена од објавата, а изборот ќе се изврши во рок од 20 работни дена по истекот на рокот за пријавување.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавач во месарница и други прехрамбени артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    Сервисер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  30/10/2018
    English Language Representative    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  30/10/2018
    Work From Home Option - French Representative    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Full Stack Web Technologies Software Developers    
         Важи до:
  3/12/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  14/11/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  24/11/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Цела Македонија   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност. -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични,иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатот да е од машки пол.
  Продавач во месарница и други прехрамбени артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност. -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични,иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатот да е од машки пол.
0   Огласувач: АССТОР ЛТД   Скопје   Кандидатите треба да пседуваат средно образование и основно познавање на компјутери,предност имаат кандидатите со работно искуство во трговија.
  Продавач
  Трговија   Важи до:   20/11/2018   Кандидатите треба да пседуваат средно образование и основно познавање на компјутери,предност имаат кандидатите со работно искуство во трговија.
0   Огласувач: УНА ГРАНДЕ ЛОГИСТИКА   Скопје   - Завршено средно образование - сo или без работно искуство - возраст до 40 години - желба за тимска и динамична работа .
  Возач
  Трговија   Важи до:   31/12/2018   - Завршено средно образование - сo или без работно искуство - возраст до 40 години - желба за тимска и динамична работа .

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Ескаватори МК   Скопје  
  Геометар
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   20/11/2018  
0   Огласувач: Сметководство   Скопје  
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   28/11/2018  
0   Огласувач: Лекс-Електрик Дооел   Скопје   - инженер по електротехника-индустриска енергетика и автоматика, - електротехничар, - познавање на англиски јазик, - да поседува возачка дозвола.
  Референт за продажба
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   16/11/2018   - инженер по електротехника-индустриска енергетика и автоматика, - електротехничар, - познавање на англиски јазик, - да поседува возачка дозвола.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |