Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ - Продавачка во месарница и други прех. артикли

                                                       
  
      Продавачка во месарница и други прех. артикли
 Основна дејност Трговија
 Огласувач КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ
 Регион Скопје
 Отворен од 20/9/2018
 Отворен до 30/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места Нема информација
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон 02/3064,379
 E-Mail pgoran@t.mk
 Потребни квалификации
 Потребни квалификации:
-Минимум завршено средно образование.
-Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност
-Познавање на англиски или други јазици.
-Работно познавање од компјутери.

Очекувани вештини и способности:
-Одлични комуникациски и др. вештини.
-Организациски и аналитички способности.
-Мотивирана и стабилна личност.
-Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа.

Кандидатката да е од женски пол.
 Детали за огласот
Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ.

Вашата Професионалната биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: pgoran@t.mk

Напомена: Огласот трае 20 работни дена од објавата, а изборот ќе се изврши во рок од 20 работни дена по истекот на рокот за пријавување.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  3/9/2018
    Еlektro monteri    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавач во месарница и други прехрамбени артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  25/9/2018
    FULL TIME CUSTOMER SERVICE CONSULTANT    
         Важи до:
  26/10/2018
         Важи од:
  28/9/2018
    Full Stack Web Technologies Software Developers    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  28/9/2018
    English Language Representative    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  28/9/2018
    Work From Home Option - French Representative    
         Важи до:
  29/10/2018
         Важи од:
  1/10/2018
    Возач    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  4/10/2018
    Електричар    
         Важи до:
  31/10/2018
         Важи од:
  12/10/2018
    PHP Developer(s)    
         Важи до:
  11/11/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Цела Македонија   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност. -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични,иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатот да е од машки пол.
  Продавач во месарница и други прехрамбени артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност. -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични,иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатот да е од машки пол.
0   Огласувач: НЕФА МЕБЕЛ   Охрид   Профил на кандидатот: - Минимум III степен на стручна подготовка - Пожелно е искуство на слични работни места во малопродажба - Љубезност и подготвеност за соработка - Фокусираност на потребите на потрошувачите. Доколку сакате да бидете дел од динамичен тим кој поставува стандарди и поттикнува тимска работа, испратете ја Вашата биографија и мотивационо писмо по електронски пат на следната e-mail адреса: info@nefa.mk Конкурсот е отворен до 19.10.2018 година. При апликација да се наведе - Продавач – Консултант за Охрид. Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор. Во процесот на селекција, кандидатите нема да бидат директно или индиректно дискриминирани врз основа на здравствената состојба или инвалидност, пол, бојата на кожата, возраст, национална припадност, религија, брачен статус, сексуална или политичка ориентација, членство во различни организации или било која друга лична карактеристика. Забелешка: Со испраќањето на апликацијата, кандидатот се согласува дека компанијата ќе ги обработува неговите лични податоци во процесот на селекција во согласност со Законот за заштита на личните податоци
  Продавач - консултант
  Трговија   Важи до:   19/10/2018   Профил на кандидатот: - Минимум III степен на стручна подготовка - Пожелно е искуство на слични работни места во малопродажба - Љубезност и подготвеност за соработка - Фокусираност на потребите на потрошувачите. Доколку сакате да бидете дел од динамичен тим кој поставува стандарди и поттикнува тимска работа, испратете ја Вашата биографија и мотивационо писмо по електронски пат на следната e-mail адреса: info@nefa.mk Конкурсот е отворен до 19.10.2018 година. При апликација да се наведе - Продавач – Консултант за Охрид. Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор. Во процесот на селекција, кандидатите нема да бидат директно или индиректно дискриминирани врз основа на здравствената состојба или инвалидност, пол, бојата на кожата, возраст, национална припадност, религија, брачен статус, сексуална или политичка ориентација, членство во различни организации или било која друга лична карактеристика. Забелешка: Со испраќањето на апликацијата, кандидатот се согласува дека компанијата ќе ги обработува неговите лични податоци во процесот на селекција во согласност со Законот за заштита на личните податоци
0   Огласувач: Патриа Дооел Штип   Штип   *Возачка дозвола Б категорија *Комуникативност *Работа во тим *Мотивираност за работа
  Комерцијалист
  Трговија   Важи до:   31/10/2018   *Возачка дозвола Б категорија *Комуникативност *Работа во тим *Мотивираност за работа

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Elektro-Union Boris   Скопје   Da ima zavrseno sredno obrazovanie. Plus e dokolku poseduva vozacka dozvola so B kategorija.
  Еlektro monteri
  Сите дејности   Важи до:   31/10/2018   Da ima zavrseno sredno obrazovanie. Plus e dokolku poseduva vozacka dozvola so B kategorija.
0   Огласувач: ГЕРМИНА   Скопје   -ВСС Економски факултет ке се смета за предност -Уверение за сметководител или овластен сметководител -Работно искуство најмалку 3 години како сметководител -Комплетно познавање на финансиско и материјално работење -Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office и сметководствени апликации), како предност ќе се смета познавање на HELIX Zonel -Аналитички способности
  Сметководител
  Сметководство   Важи до:   22/10/2018   -ВСС Економски факултет ке се смета за предност -Уверение за сметководител или овластен сметководител -Работно искуство најмалку 3 години како сметководител -Комплетно познавање на финансиско и материјално работење -Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office и сметководствени апликации), како предност ќе се смета познавање на HELIX Zonel -Аналитички способности
0   Огласувач: ПЗУ Дател Фарма   Скопје  
  ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР
  Фармација   Важи до:   22/10/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |