Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ - Продавач во месарница и други прехрамбени артикли

                                                       
  
      Продавач во месарница и други прехрамбени артикли
 Основна дејност Трговија
 Огласувач КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ
 Регион Цела Македонија
 Отворен од 20/9/2018
 Отворен до 30/11/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 3
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон 02/3064,379
 E-Mail pgoran@t.mk
 Потребни квалификации
 Потребни квалификации:
-Минимум завршено средно образование.
-Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност.
-Познавање на англиски или други јазици.
-Работно познавање од компјутери.

Очекувани вештини и способности:
-Одлични комуникациски и др. вештини.
-Организациски и аналитички способности.
-Мотивирана и стабилна личност.
-Динамични,иницијативни и насочени кон резултати.
-Способност за индивидуална и тимска работа.

Кандидатот да е од машки пол.
 Детали за огласот
Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горе наведените квалификации СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ.

Вашата Професионалната биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: pgoran@t.mk

Напомена: Огласот трае 20 работни дена од објавата, а изборот ќе се изврши во рок од 20 работни дена по истекот на рокот за пријавување.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  20/9/2018
    Продавачка во месарница и други прех. артикли    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  27/10/2018
    Сервисер    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  30/10/2018
    English Language Representative    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  30/10/2018
    Work From Home Option - French Representative    
         Важи до:
  30/11/2018
         Важи од:
  31/10/2018
    Full Stack Web Technologies Software Developers    
         Важи до:
  3/12/2018
         Важи од:
  7/11/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  16/11/2018
         Важи од:
  14/11/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  24/11/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: КОМПАНИЈА ПОПОВСКИ   Скопје   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
  Продавачка во месарница и други прех. артикли
  Трговија   Важи до:   30/11/2018   Потребни квалификации: -Минимум завршено средно образование. -Претходно работно искуство со месо и месни производи ќе се смета како предност -Познавање на англиски или други јазици. -Работно познавање од компјутери. Очекувани вештини и способности: -Одлични комуникациски и др. вештини. -Организациски и аналитички способности. -Мотивирана и стабилна личност. -Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. -Способност за индивидуална и тимска работа. Кандидатката да е од женски пол.
0   Огласувач: АССТОР ЛТД   Скопје   Кандидатите треба да пседуваат средно образование и основно познавање на компјутери,предност имаат кандидатите со работно искуство во трговија.
  Продавач
  Трговија   Важи до:   20/11/2018   Кандидатите треба да пседуваат средно образование и основно познавање на компјутери,предност имаат кандидатите со работно искуство во трговија.
0   Огласувач: УНА ГРАНДЕ ЛОГИСТИКА   Скопје   - Завршено средно образование - сo или без работно искуство - возраст до 40 години - желба за тимска и динамична работа .
  Возач
  Трговија   Важи до:   31/12/2018   - Завршено средно образование - сo или без работно искуство - возраст до 40 години - желба за тимска и динамична работа .

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: КТ ВИН СОФТ   Цела Македонија   - Завршено или последна година високо образование - Професионален пристап кон задачите и навремено извршување на истите - Одлично познавање на англиски јазик. Технички познавања: - C++ - Qt/QML - Database: MySQL, SQLite Програми/Алатки: Visual Studio QtCreator
  Програмер
  Информатичка технологија   Важи до:   30/11/2018   - Завршено или последна година високо образование - Професионален пристап кон задачите и навремено извршување на истите - Одлично познавање на англиски јазик. Технички познавања: - C++ - Qt/QML - Database: MySQL, SQLite Програми/Алатки: Visual Studio QtCreator
1   Огласувач: One Contact   Цела Македонија   Excellent English and French – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays)
  Work From Home Option - French Representative
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   30/11/2018   Excellent English and French – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays)


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |