Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , УРБАН ИНВЕСТ ДОО - КОМЕРЦИЈАЛИСТ

                                                       
  
      КОМЕРЦИЈАЛИСТ
 Основна дејност Производство
 Огласувач УРБАН ИНВЕСТ ДОО
 Регион Кавадарци
 Отворен од 11/7/2018
 Отворен до 22/7/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон Нема информација
 E-Mail bgjorgjieva@urbaninvest.com.mk
 Потребни квалификации
 - најмалку три години работно искуство како комерцијалист
- возачка дозвола Б категорија-активен возач,
- со познавања од компјутери- windows, word, excel и
- со познавање на англиски јазик, говорен и пишан.
 Детали за огласот
УРБАН ИНВЕСТ ДОО објавува оглас за работно место КОМЕРЦИЈАЛИСТ.

Сите заинтересирани кандидати може да испратат своја биографија на е-маил bgjorgjieva@urbaninvest.com.mk

Огласот трае заклучно со ден 22.07.2018 година.

Апликантите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/3/2018
    nadvoreshen sorabotnik    
         Важи до:
  30/9/2018
         Важи од:
  5/7/2018
    Возач инструктор    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  9/7/2018
    Неговател/ка    
         Важи до:
  22/7/2018
         Важи од:
  9/7/2018
    Координатор за продажба и развој    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Технички сервисер    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Бизнис аналитичар - Имплементатор    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  11/7/2018
    КОМЕРЦИЈАЛИСТ    
         Важи до:
  22/7/2018
         Важи од:
  16/7/2018
    Продавач    
         Важи до:
  31/7/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: ДООЕЛ ДЕСАРОЛО   Охрид  
  Монтери на мебел и Работници во производство
  Производство   Важи до:   31/7/2018  
1   Огласувач: УРБАН ИНВЕСТ ДОО   Скопје   - најмалку три години работно искуство како комерцијалист - возачка дозвола Б категорија-активен возач, - со познавања од компјутери- windows, word, excel и - со познавање на англиски јазик, говорен и пишан.
  КОМЕРЦИЈАЛИСТ
  Производство   Важи до:   22/7/2018   - најмалку три години работно искуство како комерцијалист - возачка дозвола Б категорија-активен возач, - со познавања од компјутери- windows, word, excel и - со познавање на англиски јазик, говорен и пишан.  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |