Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Gurus Group DOO Prilep - Agent za logistika

                                                       
  
      Agent za logistika
 Основна дејност Сите дејности
 Огласувач Gurus Group DOO Prilep
 Регион Прилеп
 Отворен од 11/7/2018
 Отворен до 25/7/2018
 Плата 18000
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 078 690 550
 E-Mail thegurusgroup@gmail.com
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Gurus Group DOO Prilep ima potreba od Agent za logistika so polno rabotno vreme i pochetna plata od 18000 den.

Zadolzhitelno e odlichno poznavanje na Angliski jazik i komunikaciski veshtini.

Uslov e kandidatite da se do 35 godishna vozrast, da se prijaveni kako aktivni barateli vo Zavod za Vrabotuvanje a dokolku predhodno bile vraboteni, da ima pominato tri meseci of predhodnoto vrabotuvanje.

e-mail za prijava: thegurusgroup@gmail.com
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  4/6/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    JUNIOR SALES SUPPORT AND MARKETING SPECIALIST    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Маркетинг асистент    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Монтери на мебел и Работници во производство    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Раководител (оперативец) на градежни објекти    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  22/6/2018
    Архитект    
         Важи до:
  21/7/2018
         Важи од:
  27/6/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  25/7/2018
         Важи од:
  29/6/2018
    Касиер/ка    
         Важи до:
  28/7/2018
         Важи од:
  29/6/2018
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  27/7/2018
         Важи од:
  2/7/2018
    Извршен директор    
         Важи до:
  29/8/2018
         Важи од:
  3/7/2018
    Електричар    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  3/7/2018
    Електричар    
         Важи до:
  3/8/2018
         Важи од:
  4/7/2018
    Помошник магационер    
         Важи до:
  21/7/2018
         Важи од:
  5/7/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  9/7/2018
    Хигиеничар    
         Важи до:
  22/7/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  31/8/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  11/7/2018
    Продавач - консултант    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  12/7/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  26/7/2018
         Важи од:
  13/7/2018
    Техничар    
         Важи до:
  13/8/2018
         Важи од:
  13/7/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Senior System ERP Engineer    
         Важи до:
  17/8/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  15/8/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Електромашински Техничар    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  18/7/2018
    Junior Python Developer    
         Важи до:
  17/8/2018
         Важи од:
  18/7/2018
    Web designer    
         Важи до:
  18/8/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: One Contact   Скопје   Excellent English – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays) Should be living close to the centar
  English Language Representative
  Сите дејности   Важи до:   6/8/2018   Excellent English – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays) Should be living close to the centar

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Прима Мебел ДОО   Прилеп  
  Продавач
  Трговија   Важи до:   31/7/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |