Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , НЕФА МЕБЕЛ - Продавач - консултант

                                                       
  
      Продавач - консултант
 Основна дејност Продажба и Маркетинг
 Огласувач НЕФА МЕБЕЛ
 Регион Струмица
 Отворен од 11/7/2018
 Отворен до 24/7/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 5
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail info@Nefa.mk
 Потребни квалификации
 Профил на кандидатот:
- Минимум III степен на стручна подготовка
- Пожелно е искуство на слични работни места во малопродажба
- Љубезност и подготвеност за соработка
- Фокусираност на потребите на потрошувачите
Доколку сакате да бидете дел од динамичен тим кој поставува стандарди и поттикнува тимска работа, испратете ја Вашата биографија и мотивационо писмо по електронски пат на следната e-mail адреса: info@nefa.mk
Конкурсот е отворен до 24.07.2018 година.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Во процесот на селекција, кандидатите нема да бидат директно или индиректно дискриминирани врз основа на здравствената состојба или инвалидност, пол, бојата на кожата, возраст, национална припадност, религија, брачен статус, сексуална или политичка ориентација, членство во различни организации или било која друга лична карактеристика.
Забелешка: Со испраќањето на апликацијата, кандидатот се согласува дека компанијата ќе ги обработува неговите лични податоци во процесот на селекција во согласност со Законот за заштита на личните податоци
 Детали за огласот
Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимава со сериско производство на мебел за европскиот пазар и поседува сопствен малопродажен ланец. НЕФА МЕБЕЛ е дел од рускиот кластер на мебел. Матичната компанија во Русија се состои од 3 фабрики со над еден милион парчиња мебел произведени годишно и повеќе од 1000 сопствени салони за мебел.

Планот за развој на бизнисот на компанијата НЕФА МЕБЕЛ во Европа до 2020 година, вклучува обем на производството на 72 000 парчиња на мебел на годишно ниво во рамките на современа фабрика, отворање на синџир на продавници - 150 продавница за мебел во Европа, како и 500 нови вработени.

Поради растот и развојот на пазарниот потенцијал, како и проширувањето на бизнисот, во потрага сме по кандидати кои ќе се придружат на нашиот успешен тим на позицијата:

Продавач - консултант

Локација: Струмица
Опис на работата:
- Ги пречекува посетителите во салонот и индивидуално работи со нив
- Во комуникацијата со клиентите, ги дознава нивните потреби и ги презентира производите
- Ги информира купувачите за карактеристиките на производот, условите и можностите за плаќање, тековните акции/попусти и помага при купувањето
- За потребите на продажбата, ги подготува потребните документи за продажба и испорака
- Го информира купувачот за правилата за одржување на мебелот
- Го надгледува процесот на плаќање и испораката на мебелот на клиентот
- Го информира купувачот за постапката за решавање на рекламацијата
- Ја следи состојбата на залиха на стоката во рамките на својата одговорност
- Креира документи за продажба и документација за испорака
- Одржува хигиена во салонот
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  4/6/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    JUNIOR SALES SUPPORT AND MARKETING SPECIALIST    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Маркетинг асистент    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Монтери на мебел и Работници во производство    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Раководител (оперативец) на градежни објекти    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  22/6/2018
    Архитект    
         Важи до:
  21/7/2018
         Важи од:
  27/6/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  25/7/2018
         Важи од:
  29/6/2018
    Касиер/ка    
         Важи до:
  28/7/2018
         Важи од:
  29/6/2018
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  27/7/2018
         Важи од:
  2/7/2018
    Извршен директор    
         Важи до:
  29/8/2018
         Важи од:
  3/7/2018
    Електричар    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  3/7/2018
    Електричар    
         Важи до:
  3/8/2018
         Важи од:
  4/7/2018
    Помошник магационер    
         Важи до:
  21/7/2018
         Важи од:
  5/7/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  9/7/2018
    Хигиеничар    
         Важи до:
  22/7/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  31/8/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  11/7/2018
    Agent za logistika    
         Важи до:
  25/7/2018
         Важи од:
  12/7/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  26/7/2018
         Важи од:
  13/7/2018
    Техничар    
         Важи до:
  13/8/2018
         Важи од:
  13/7/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Senior System ERP Engineer    
         Важи до:
  17/8/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  15/8/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Електромашински Техничар    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  18/7/2018
    Junior Python Developer    
         Важи до:
  17/8/2018
         Важи од:
  18/7/2018
    Web designer    
         Важи до:
  18/8/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: СИКС П КОНСАЛТИНГ ДОО- СКОПЈЕ   Скопје   Candidates need to possess skills in: Advanced English language, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked In, Photoshop or any other photo editing tool, Google AdWords, Instagram, Pinterest.
  Маркетинг асистент
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   31/7/2018   Candidates need to possess skills in: Advanced English language, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked In, Photoshop or any other photo editing tool, Google AdWords, Instagram, Pinterest.
0   Огласувач: ДТУ ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ увоз-извоз Скопје   Скопје  
  Асистент за продажба
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   25/7/2018  
0   Огласувач: Клиар Вју   Скопје   - ВСС - Познавање на менаџмент - Соодветно работно искуство вo продажба минимум 3 години - Задолжително познавање на англиски јазик - Менаџерски и продажни обуки - Предност имаат лицата со Microsoft Office Specialist (MOS) сертификат - Возачка дозвола за Б категорија и можност за патување во странство.
  Координатор за продажба и развој
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   31/7/2018   - ВСС - Познавање на менаџмент - Соодветно работно искуство вo продажба минимум 3 години - Задолжително познавање на англиски јазик - Менаџерски и продажни обуки - Предност имаат лицата со Microsoft Office Specialist (MOS) сертификат - Возачка дозвола за Б категорија и можност за патување во странство.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: ПЗУ Аптека Чифлик Струмица   Струмица  
  Фармацевт
  Фармација   Важи до:   31/7/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |