Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Клиар Вју - Координатор за продажба и развој

                                                       
  
      Координатор за продажба и развој
 Основна дејност Продажба и Маркетинг
 Огласувач Клиар Вју
 Регион Скопје
 Отворен од 9/7/2018
 Отворен до 31/7/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон Нема информација
 E-Mail careercenter@semos.com.mk
 Потребни квалификации
 - ВСС
- Познавање на менаџмент
- Соодветно работно искуство вo продажба минимум 3 години
- Задолжително познавање на англиски јазик
- Менаџерски и продажни обуки
- Предност имаат лицата со Microsoft Office Specialist (MOS) сертификат
- Возачка дозвола за Б категорија и можност за патување во странство.
 Детали за огласот
Clear View BTC (www.clearview.com.mk) како регионален лидер во областа на тренинзите за стекнување на знаења и вештини од областа на Бизнисот и менаџментот објавува оглас за следнава позиција:

Координатор за продажба и развој

Потребни квалификации:
- ВСС
- Познавање на менаџмент
- Соодветно работно искуство вo продажба минимум 3 години
- Задолжително познавање на англиски јазик
- Менаџерски и продажни обуки
- Предност имаат лицата со Microsoft Office Specialist (MOS) сертификат
- Возачка дозвола за Б категорија и можност за патување во странство.

Личен профил:
- Комуникациски и презентациски вештини
- Способност за работа под притисок и фокусирање на повеќе работни задачи во исто време
- Ориентираност кон тимска работа
- Професионален однос кон работни обврски
- Способност за преговарање, убедливост и градење однос со потрошувачи
- Креативност, силно изразена проактивност и иницијативност
- Ориентираност кон постигнување на цели и резултати
- Ефективност и организираност.

Одговорности:
- Водење, унапредување и промоција на продажбата
- Комуникација со постоечки и потенцијални комитенти
- Остварување на деловни состаноци и презентации
- Изготвување на програма и стратегија за продажба и развој
- Развој и креирање на нови услуги
- Развој и креирање на менаџерски обуки
- Развој и креирање на обуки за унапредување на бизнис вештини
- Продажба на обуките и услугите
- Следење на финансиски резултати и таргети
- Изготвување на извештаи.

Нудиме:
- Полно работно време
- Можност за развој и напредување
- Солидна плата со постојана можност за бонуси
- Мотивирачка работна средина и можност за тимска работа.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV и мотивационо писмо, доказ за познавање на англиски јазик, дополнителни сертификати што ги потврдуваат горенаведените квалификации, со назнака “Координатор за продажба и развој“ најдоцна до 31.07.2018 година на следната маил адреса: careercenter@semos.com.mk.
Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  24/3/2018
    nadvoreshen sorabotnik    
         Важи до:
  30/9/2018
         Важи од:
  5/7/2018
    Возач инструктор    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  9/7/2018
    Неговател/ка    
         Важи до:
  22/7/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Технички сервисер    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Бизнис аналитичар - Имплементатор    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  11/7/2018
    КОМЕРЦИЈАЛИСТ    
         Важи до:
  22/7/2018
         Важи од:
  11/7/2018
    КОМЕРЦИЈАЛИСТ    
         Важи до:
  22/7/2018
         Важи од:
  16/7/2018
    Продавач    
         Важи до:
  31/7/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: СИКС П КОНСАЛТИНГ ДОО- СКОПЈЕ   Скопје   Candidates need to possess skills in: Advanced English language, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked In, Photoshop or any other photo editing tool, Google AdWords, Instagram, Pinterest.
  Маркетинг асистент
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   31/7/2018   Candidates need to possess skills in: Advanced English language, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked In, Photoshop or any other photo editing tool, Google AdWords, Instagram, Pinterest.
0   Огласувач: ДТУ ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ увоз-извоз Скопје   Скопје  
  Асистент за продажба
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   25/7/2018  
0   Огласувач: НЕФА МЕБЕЛ   Струмица   Профил на кандидатот: - Минимум III степен на стручна подготовка - Пожелно е искуство на слични работни места во малопродажба - Љубезност и подготвеност за соработка - Фокусираност на потребите на потрошувачите Доколку сакате да бидете дел од динамичен тим кој поставува стандарди и поттикнува тимска работа, испратете ја Вашата биографија и мотивационо писмо по електронски пат на следната e-mail адреса: info@nefa.mk Конкурсот е отворен до 24.07.2018 година. Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор. Во процесот на селекција, кандидатите нема да бидат директно или индиректно дискриминирани врз основа на здравствената состојба или инвалидност, пол, бојата на кожата, возраст, национална припадност, религија, брачен статус, сексуална или политичка ориентација, членство во различни организации или било која друга лична карактеристика. Забелешка: Со испраќањето на апликацијата, кандидатот се согласува дека компанијата ќе ги обработува неговите лични податоци во процесот на селекција во согласност со Законот за заштита на личните податоци
  Продавач - консултант
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   24/7/2018   Профил на кандидатот: - Минимум III степен на стручна подготовка - Пожелно е искуство на слични работни места во малопродажба - Љубезност и подготвеност за соработка - Фокусираност на потребите на потрошувачите Доколку сакате да бидете дел од динамичен тим кој поставува стандарди и поттикнува тимска работа, испратете ја Вашата биографија и мотивационо писмо по електронски пат на следната e-mail адреса: info@nefa.mk Конкурсот е отворен до 24.07.2018 година. Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор. Во процесот на селекција, кандидатите нема да бидат директно или индиректно дискриминирани врз основа на здравствената состојба или инвалидност, пол, бојата на кожата, возраст, национална припадност, религија, брачен статус, сексуална или политичка ориентација, членство во различни организации или било која друга лична карактеристика. Забелешка: Со испраќањето на апликацијата, кандидатот се согласува дека компанијата ќе ги обработува неговите лични податоци во процесот на селекција во согласност со Законот за заштита на личните податоци

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: РОТЕ ДОО Скопје   Скопје   -Апликантите задолжително треба да поседуваат лиценца за обезбедување издадена од Комората за приватно обезбедување на Република Македонија. -Претходно работно искуство ќе се смета за предност. -Поседување на возачка дозвола ќе се смета за предност.
  Работник за обезбедување
  Услуги   Важи до:   31/7/2018   -Апликантите задолжително треба да поседуваат лиценца за обезбедување издадена од Комората за приватно обезбедување на Република Македонија. -Претходно работно искуство ќе се смета за предност. -Поседување на возачка дозвола ќе се смета за предност.
0   Огласувач: Аспект ДОО Скопје   Скопје   Preferred candidate profile: -Bachelor-level marketing knowledge (marketing planning, promotional strategies, understanding of the differences between B2B and B2C marketing) - Degree in E-Business or Marketing studies is a plus - Fluent in English, especially written with solid grammar knowledge - Practical knowledge of Microsoft Excel - Experience in preparation of presentations in Microsoft Power Point - Basic knowledge of Microsoft Project is a plus - Basic knowledge of web analysis tools, such as Google analytics is a plus - At least 2 years of relevant experience - Analytical skills - Self-motivated, proactive and fast learner
  JUNIOR SALES SUPPORT AND MARKETING SPECIALIST
  Информатичка технологија   Важи до:   31/7/2018   Preferred candidate profile: -Bachelor-level marketing knowledge (marketing planning, promotional strategies, understanding of the differences between B2B and B2C marketing) - Degree in E-Business or Marketing studies is a plus - Fluent in English, especially written with solid grammar knowledge - Practical knowledge of Microsoft Excel - Experience in preparation of presentations in Microsoft Power Point - Basic knowledge of Microsoft Project is a plus - Basic knowledge of web analysis tools, such as Google analytics is a plus - At least 2 years of relevant experience - Analytical skills - Self-motivated, proactive and fast learner
0   Огласувач: ДОН ХАУС ДООЕЛ   Скопје   Секое искуство во градежништвото и компјутерски софтвери е добредојдено.
  Раководител (оперативец) на градежни објекти
  Градежништво и Архитектура   Важи до:   20/7/2018   Секое искуство во градежништвото и компјутерски софтвери е добредојдено.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |