Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ТД Хромак - Комерцијалист

                                                       
  
      Комерцијалист
 Основна дејност Трговија
 Огласувач ТД Хромак
 Регион Куманово
 Отворен од 5/7/2018
 Отворен до 20/7/2018
 Плата 25000
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 031 451 303
 E-Mail hromak_k@yahoo.com
 Потребни квалификации
 - мин ССС
-англиски јазик
-компјутерско работење
-возачка дозвола Б категорија
 Детали за огласот
ТД Хромак бара комерцијалист со работно искуство (предност ќе има искуство со бои и лакови).

Кандидатите треба да имаат мин ССС, возачка дозвола Б категорија, познавање од компјутерско работење и англиски јазик.

Избраниот кандидат ќе има можност за доусовршување на своите вештини и знаења и за зголемување на личниот приход.

Сите заинтересирани може да испратат своја кракта биографија на e-mail: hromak_k@yahoo.com
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  4/6/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    JUNIOR SALES SUPPORT AND MARKETING SPECIALIST    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Маркетинг асистент    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Монтери на мебел и Работници во производство    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Раководител (оперативец) на градежни објекти    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  22/6/2018
    Архитект    
         Важи до:
  21/7/2018
         Важи од:
  27/6/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  25/7/2018
         Важи од:
  29/6/2018
    Касиер/ка    
         Важи до:
  28/7/2018
         Важи од:
  29/6/2018
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  27/7/2018
         Важи од:
  2/7/2018
    Извршен директор    
         Важи до:
  29/8/2018
         Важи од:
  3/7/2018
    Електричар    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  3/7/2018
    Електричар    
         Важи до:
  3/8/2018
         Важи од:
  4/7/2018
    Помошник магационер    
         Важи до:
  21/7/2018
         Важи од:
  9/7/2018
    Хигиеничар    
         Важи до:
  22/7/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  31/8/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  11/7/2018
    Продавач - консултант    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  11/7/2018
    Agent za logistika    
         Важи до:
  25/7/2018
         Важи од:
  12/7/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  26/7/2018
         Важи од:
  13/7/2018
    Техничар    
         Важи до:
  13/8/2018
         Важи од:
  13/7/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Senior System ERP Engineer    
         Важи до:
  17/8/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  15/8/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Електромашински Техничар    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  18/7/2018
    Junior Python Developer    
         Важи до:
  17/8/2018
         Важи од:
  18/7/2018
    Web designer    
         Важи до:
  18/8/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: WELMAX   Цела Македонија   - Задолжително познавање на полски јазик - Возачка дозвола
  Извршен директор
  Трговија   Важи до:   29/8/2018   - Задолжително познавање на полски јазик - Возачка дозвола
0   Огласувач: SILING dooel Skopje   Скопје   ССП, Возачка дозвола Б-категорија.
  Помошник магационер
  Трговија   Важи до:   21/7/2018   ССП, Возачка дозвола Б-категорија.
0   Огласувач: Инфинити Лтд фешн   Скопје   -Завршено најмалку ССС и познавање на англиски јазик
  Асистент за продажба
  Трговија   Важи до:   20/7/2018   -Завршено најмалку ССС и познавање на англиски јазик  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |