Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , WELMAX - Извршен директор

                                                       
  
      Извршен директор
 Основна дејност Трговија
 Огласувач WELMAX
 Регион Цела Македонија
 Отворен од 2/7/2018
 Отворен до 29/8/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон +359889121501
 E-Mail iliana.nowak@abv.bg
 Потребни квалификации
 - Задолжително познавање на полски јазик
- Возачка дозвола
 Детали за огласот
Фирма WELMAX е полска фирма која постои веќе 16 години на полскиот пазар и од 4 години се развива на Балканот. Основна дејност на фирмата е центриран во трговијата со стоки за дома - колекции постелнината од висококвалитетна камилски, мерино и кашмирски бран, системи за чистење, јонизатори, греење и ладење, садови за готвење од благороден челик и бавнооборотни фрешмашини.
URL: www.welmax.bg

Во врска со развојот на своите активности во Македонија Welmax бара да назначи Извршен Директор за филијали си.
Барања:
- Задолжително познавање на полски јазик
- Возачка дозвола
- Мобилност, комуникативност, лојалност и одговорност
Искуството во маркетинг и менаџмент ќе се смета за предност.
Познавањето на англиски и / или руски јазик ќе се смета за предност.
Ве молиме испратете CV на ПОЛСКИ јазик.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  4/6/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    JUNIOR SALES SUPPORT AND MARKETING SPECIALIST    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Маркетинг асистент    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Монтери на мебел и Работници во производство    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Раководител (оперативец) на градежни објекти    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  22/6/2018
    Архитект    
         Важи до:
  21/7/2018
         Важи од:
  27/6/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  25/7/2018
         Важи од:
  29/6/2018
    Касиер/ка    
         Важи до:
  28/7/2018
         Важи од:
  29/6/2018
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  27/7/2018
         Важи од:
  3/7/2018
    Електричар    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  3/7/2018
    Електричар    
         Важи до:
  3/8/2018
         Важи од:
  4/7/2018
    Помошник магационер    
         Важи до:
  21/7/2018
         Важи од:
  5/7/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  9/7/2018
    Хигиеничар    
         Важи до:
  22/7/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  31/8/2018
         Важи од:
  10/7/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  11/7/2018
    Продавач - консултант    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  11/7/2018
    Agent za logistika    
         Важи до:
  25/7/2018
         Важи од:
  12/7/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  26/7/2018
         Важи од:
  13/7/2018
    Техничар    
         Важи до:
  13/8/2018
         Важи од:
  13/7/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  20/7/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Senior System ERP Engineer    
         Важи до:
  17/8/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Асистент за продажба    
         Важи до:
  15/8/2018
         Важи од:
  17/7/2018
    Електромашински Техничар    
         Важи до:
  24/7/2018
         Важи од:
  18/7/2018
    Junior Python Developer    
         Важи до:
  17/8/2018
         Важи од:
  18/7/2018
    Web designer    
         Важи до:
  18/8/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: SILING dooel Skopje   Скопје   ССП, Возачка дозвола Б-категорија.
  Помошник магационер
  Трговија   Важи до:   21/7/2018   ССП, Возачка дозвола Б-категорија.
0   Огласувач: ТД Хромак   Куманово   - мин ССС -англиски јазик -компјутерско работење -возачка дозвола Б категорија
  Комерцијалист
  Трговија   Важи до:   20/7/2018   - мин ССС -англиски јазик -компјутерско работење -возачка дозвола Б категорија
0   Огласувач: Инфинити Лтд фешн   Скопје   -Завршено најмалку ССС и познавање на англиски јазик
  Асистент за продажба
  Трговија   Важи до:   20/7/2018   -Завршено најмалку ССС и познавање на англиски јазик

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: http://www.sfi4.com/18267439/FREE   Цела Македонија   Spremnost za rabota vo tim, upornost i zelba za uspeh, komjuter tablet ili telefon vrzani za internet konekcija
  nadvoreshen sorabotnik
  Е-комерц   Важи до:   30/9/2018   Spremnost za rabota vo tim, upornost i zelba za uspeh, komjuter tablet ili telefon vrzani za internet konekcija
0   Огласувач: ДДЈ ГЛОБАЛ ДОО   Цела Македонија   Adobe Illustrator - Advanced Level Adobe Photoshop - Advanced or Intermediate Level Adobe InDesign- Advanced or Intermediate Level Typography Logo design and recreation Microsoft Office - Word, Excel, Outlook Experience in sales will be an advantage but not a requirement. Candidates must be able to communicate 100% in fluent English, written and verbal with native English speaking colleagues and clients. Selected candidates will be contacted.
  Графички дизајнер
  Графичка   Важи до:   27/7/2018   Adobe Illustrator - Advanced Level Adobe Photoshop - Advanced or Intermediate Level Adobe InDesign- Advanced or Intermediate Level Typography Logo design and recreation Microsoft Office - Word, Excel, Outlook Experience in sales will be an advantage but not a requirement. Candidates must be able to communicate 100% in fluent English, written and verbal with native English speaking colleagues and clients. Selected candidates will be contacted.
0   Огласувач: One Contact   Цела Македонија   Excellent English and French – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays)
  Work From Home Option - French Representative
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   10/8/2018   Excellent English and French – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays)


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |