Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД Скопје - Медицинска сестра

                                                       
  
      Медицинска сестра
 Основна дејност Медицина
 Огласувач ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД Скопје
 Регион Скопје
 Отворен од 14/6/2018
 Отворен до 28/6/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail katerina.spaseska@dmed-consulting.de
 Потребни квалификации
 -ССС Медицинско училиште
-Да има положено државен испит, односно да поседува лиценца (уверение) за работа
-Со или без работно искуство во струката
-Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office
 Детали за огласот
ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Медицинска сестра/Медицински техничар

Kарактеристики и вештини:
- Способност за брзо учење
- Развиени комуникациски вештини
- Организираност, самоиницијативност и стручност

Што нудиме:
- Можност за професионален развој и надоградба
- Работа во компанија која е дел од странска групација
- Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ

Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, најдоцна до 28.06.2018 година на следниот e-mail: katerina.spaseska@dmed-consulting.de
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  14/5/2018
    .NET Software developer    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  23/5/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  24/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  29/5/2018
    Општ магацински работник    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  31/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  31/5/2018
    Обезбедувач    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  1/6/2018
    Стоматолошка сестра    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  1/6/2018
    ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР за Скопје/за Куманово/за Тетово    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Негуватели/ки    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Касиер/ка    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Магационер    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Референт за директна продажба    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Административен асистент    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    ГОТВАЧ / ПИЦА МАЈСТОР    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    JUNIOR SALES SUPPORT AND MARKETING SPECIALIST    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  11/6/2018
    Медицинска сестра    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  11/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Сменоводител    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Монтер    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Дистрибутер    
         Важи до:
  24/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Монтер    
         Важи до:
  27/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Оператор    
         Важи до:
  22/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Дистрибутер    
         Важи до:
  21/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  22/6/2018
         Важи од:
  18/6/2018
    Асистент    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  18/6/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  25/6/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Маркетинг асистент    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Монтери на мебел и Работници во производство    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Деловен асистент    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  5/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Административен асистент    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Електро инженер    
         Важи до:
  1/7/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Раководител (оперативец) на градежни објекти    
         Важи до:
  20/7/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: Evro Tim   Скопје  
  Комерцијалист
  Медицина   Важи до:   30/6/2018  
0   Огласувач: Центар за болка д-р Манчева   Скопје   Средна или висока стручна спрема со положен државен испит.
  Медицинска сестра
  Медицина   Важи до:   30/6/2018   Средна или висока стручна спрема со положен државен испит.
0   Огласувач: САНТЕ ПЛУС   Скопје   -Високо образование. -Подготвеност за тимска работа. -Владеење на aнглиски јазик.
  Сметководител
  Медицина   Важи до:   30/6/2018   -Високо образование. -Подготвеност за тимска работа. -Владеење на aнглиски јазик.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: NAGI Corporation Dooel Skopje   Скопје   - At least 2 years of relevant software development experience with Microsoft .NET technologies - Advanced skills in C#, ASP.NET MVC WEB.API, Web Services -Good knowledge in LINQ, Entity Framework, SQL - Good knowledge in HTML, CSS, Java Script, jQuery - Fluent English, written and spoken - Strong communication, analytical and problem-solving skills - Proactive, self-motivated and kind personality -Thrive in a team environment and work well with other team members
  .NET Software developer
  Информатичка технологија   Важи до:   30/6/2018   - At least 2 years of relevant software development experience with Microsoft .NET technologies - Advanced skills in C#, ASP.NET MVC WEB.API, Web Services -Good knowledge in LINQ, Entity Framework, SQL - Good knowledge in HTML, CSS, Java Script, jQuery - Fluent English, written and spoken - Strong communication, analytical and problem-solving skills - Proactive, self-motivated and kind personality -Thrive in a team environment and work well with other team members
0   Огласувач: Прима Мебел ДОО   Скопје  
  Продавач
  Трговија   Важи до:   30/6/2018  
0   Огласувач: ЈУГОЕКСПОРТ СТИЛ   Скопје   -предност- поседување на возачка дозвола, Б и Ц категорија.
  Општ магацински работник
  Трговија   Важи до:   30/6/2018   -предност- поседување на возачка дозвола, Б и Ц категорија.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |