Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ - Монтер

                                                       
  
      Монтер
 Основна дејност Производство
 Огласувач ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ
 Регион Прилеп
 Отворен од 12/6/2018
 Отворен до 29/6/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Определено
 Телефон 078 433 353
 E-Mail videski.v@denimebel.com
 Потребни квалификации
 - миниум ССС
- работно искуство во монтирање на мебел
 Детали за огласот
- монтирање на дрвени предмети, регали,дрвени маси и друг мебел, со примена на дрвопреработувачки машини и други алатки
- користење на шеми за изработка и склопување на дрвени елементи
- употреба на лепаци и чивии за спојување на дрвени елементи
- изработување и поправање на дрвени делови за мебел и друго,
- монтирање на мебел во работилница
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  14/5/2018
    .NET Software developer    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  23/5/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  24/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  29/5/2018
    Општ магацински работник    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  31/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  31/5/2018
    Обезбедувач    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  1/6/2018
    Стоматолошка сестра    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  1/6/2018
    ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР за Скопје/за Куманово/за Тетово    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Негуватели/ки    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Касиер/ка    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Магационер    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Референт за директна продажба    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Административен асистент    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    ГОТВАЧ / ПИЦА МАЈСТОР    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    JUNIOR SALES SUPPORT AND MARKETING SPECIALIST    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  11/6/2018
    Медицинска сестра    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  11/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Сменоводител    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Дистрибутер    
         Важи до:
  24/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Монтер    
         Важи до:
  27/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Оператор    
         Важи до:
  22/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Дистрибутер    
         Важи до:
  21/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  22/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    Медицинска сестра    
         Важи до:
  28/6/2018
         Важи од:
  18/6/2018
    Асистент    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  18/6/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  25/6/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Маркетинг асистент    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Монтери на мебел и Работници во производство    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Деловен асистент    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  5/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Административен асистент    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Електро инженер    
         Важи до:
  1/7/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Раководител (оперативец) на градежни објекти    
         Важи до:
  20/7/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ   Прилеп   - миниум ССС - способност за организирање на тимови за производство, - работното искуство е предност
  Сменоводител
  Производство   Важи до:   29/6/2018   - миниум ССС - способност за организирање на тимови за производство, - работното искуство е предност
0   Огласувач: ДООЕЛ ДЕСАРОЛО   Охрид  
  Монтери на мебел и Работници во производство
  Производство   Важи до:   31/7/2018  
0   Огласувач: АСП ПАК   Охрид   Потребни квалификации: - Високо развиени комуникациски и презентациски способности - Тимска работа - Позитивен став - Подготвеност за преземање одговорност и работа во динамични услови - Организациска и аналитичка способност - Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршувањето на работните задачи Образование: - Завршено високо образование - економски факултет или насока царина и шпедиција - Одлично познавање на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација) познавање на германски јазик ќе се смета како предност - Познавање Личен профил: - Одлични организациски вештини - Одлични комуникациски и презентациски вештини - Аналитички способности, упорност и енергичност - Љубезност, учтивост и хуманост - Способност за самостојна и тимска работа, и работа под притисок
  Административен асистент
  Производство   Важи до:   30/6/2018   Потребни квалификации: - Високо развиени комуникациски и презентациски способности - Тимска работа - Позитивен став - Подготвеност за преземање одговорност и работа во динамични услови - Организациска и аналитичка способност - Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршувањето на работните задачи Образование: - Завршено високо образование - економски факултет или насока царина и шпедиција - Одлично познавање на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација) познавање на германски јазик ќе се смета како предност - Познавање Личен профил: - Одлични организациски вештини - Одлични комуникациски и презентациски вештини - Аналитички способности, упорност и енергичност - Љубезност, учтивост и хуманост - Способност за самостојна и тимска работа, и работа под притисок

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: ПЗУ ДЕЛФИ ДЕНТ   Прилеп   Завршена средна медицинска струка-медицински техничар, стоматолошки асистент, забен техничар, лаборант. Положен стручен испит. Положен државен испит (стручен). Уверение за положен државен испит.
  Стоматолошка сестра
  Стоматологија   Важи до:   30/6/2018   Завршена средна медицинска струка-медицински техничар, стоматолошки асистент, забен техничар, лаборант. Положен стручен испит. Положен државен испит (стручен). Уверение за положен државен испит.
0   Огласувач: Ангромаркетинг ДОО   Прилеп  
  Продавач
  Прехранбена   Важи до:   30/6/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |