Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Центар за болка д-р Манчева - Медицинска сестра

                                                       
  
      Медицинска сестра
 Основна дејност Медицина
 Огласувач Центар за болка д-р Манчева
 Регион Скопје
 Отворен од 11/6/2018
 Отворен до 30/6/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 075582958
 E-Mail tamara.manceva@gmail.com
 Потребни квалификации
 Средна или висока стручна спрема со положен државен испит.
 Детали за огласот
Ординација по општа медицина во Карпош IV Скопје Бара медицинска сестра со и без работно искуство.

Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната е-маил адреса: tamara.manceva@gmail.com
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  14/5/2018
    .NET Software developer    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  23/5/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  24/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  29/5/2018
    Општ магацински работник    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  31/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  31/5/2018
    Обезбедувач    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  1/6/2018
    Стоматолошка сестра    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  1/6/2018
    ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР за Скопје/за Куманово/за Тетово    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Негуватели/ки    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Касиер/ка    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Магационер    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Референт за директна продажба    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Административен асистент    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    ГОТВАЧ / ПИЦА МАЈСТОР    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    JUNIOR SALES SUPPORT AND MARKETING SPECIALIST    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  11/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Сменоводител    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Монтер    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Дистрибутер    
         Важи до:
  24/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Монтер    
         Важи до:
  27/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Оператор    
         Важи до:
  22/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Дистрибутер    
         Важи до:
  21/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  22/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    Медицинска сестра    
         Важи до:
  28/6/2018
         Важи од:
  18/6/2018
    Асистент    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  18/6/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  25/6/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Маркетинг асистент    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Монтери на мебел и Работници во производство    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Деловен асистент    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  5/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Административен асистент    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Електро инженер    
         Важи до:
  1/7/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Раководител (оперативец) на градежни објекти    
         Важи до:
  20/7/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: Evro Tim   Скопје  
  Комерцијалист
  Медицина   Важи до:   30/6/2018  
0   Огласувач: САНТЕ ПЛУС   Скопје   -Високо образование. -Подготвеност за тимска работа. -Владеење на aнглиски јазик.
  Сметководител
  Медицина   Важи до:   30/6/2018   -Високо образование. -Подготвеност за тимска работа. -Владеење на aнглиски јазик.
0   Огласувач: ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД Скопје   Скопје   -ССС Медицинско училиште -Да има положено државен испит, односно да поседува лиценца (уверение) за работа -Со или без работно искуство во струката -Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office
  Медицинска сестра
  Медицина   Важи до:   28/6/2018   -ССС Медицинско училиште -Да има положено државен испит, односно да поседува лиценца (уверение) за работа -Со или без работно искуство во струката -Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: NAGI Corporation Dooel Skopje   Скопје   - At least 2 years of relevant software development experience with Microsoft .NET technologies - Advanced skills in C#, ASP.NET MVC WEB.API, Web Services -Good knowledge in LINQ, Entity Framework, SQL - Good knowledge in HTML, CSS, Java Script, jQuery - Fluent English, written and spoken - Strong communication, analytical and problem-solving skills - Proactive, self-motivated and kind personality -Thrive in a team environment and work well with other team members
  .NET Software developer
  Информатичка технологија   Важи до:   30/6/2018   - At least 2 years of relevant software development experience with Microsoft .NET technologies - Advanced skills in C#, ASP.NET MVC WEB.API, Web Services -Good knowledge in LINQ, Entity Framework, SQL - Good knowledge in HTML, CSS, Java Script, jQuery - Fluent English, written and spoken - Strong communication, analytical and problem-solving skills - Proactive, self-motivated and kind personality -Thrive in a team environment and work well with other team members
0   Огласувач: Прима Мебел ДОО   Скопје  
  Продавач
  Трговија   Важи до:   30/6/2018  
0   Огласувач: ЈУГОЕКСПОРТ СТИЛ   Скопје   -предност- поседување на возачка дозвола, Б и Ц категорија.
  Општ магацински работник
  Трговија   Важи до:   30/6/2018   -предност- поседување на возачка дозвола, Б и Ц категорија.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |