Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Минекс Гроуп ДООЕЛ Скопје - ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР за Скопје/за Куманово/за Тетово

                                                       
  
      ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР за Скопје/за Куманово/за Тетово
 Основна дејност Продажба и Маркетинг
 Огласувач Минекс Гроуп ДООЕЛ Скопје
 Регион Цела Македонија
 Отворен од 1/6/2018
 Отворен до 30/6/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 4
 Вид на работување Определено
 Телефон 070-367-491
 E-Mail minex-group@hotmail.com
 Потребни квалификации
 - Минимум средно образование
- Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност
- Задолжително возачка дозвола Б или Ц – категорија,активен возач

Одговорности и задачи
- Навремена и точна достава на производите до крајната цел
- Внимателна испорака на производите, одговорност за товарената и вратената роба во возилото
- Изработка на потребна документација
- Уредно чување на возилото, грижа за техничката и хигиенската исправност на возилото
- Развивање и одржување на односите со клиентите

Очекувани вештини и способности:
- Ведрост, претставителност и комуникативност
- Одговорност и професионалност
- Способност за тимска и самостојна работа
- Самоиницијативност при извршување на работните задачи
- Мотивирана и стабилна личност
 Детали за огласот
Минекс Гроуп ДООЕЛ Скопје вработува:

ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР -во реонот на СКОПЈЕ
ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР -во реонот на КУМАНОВО и ТЕТОВО
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  14/5/2018
    .NET Software developer    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  23/5/2018
    Општ работник    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  24/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  29/5/2018
    Општ магацински работник    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  31/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  31/5/2018
    Обезбедувач    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  1/6/2018
    Стоматолошка сестра    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Негуватели/ки    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Работник за обезбедување    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  4/6/2018
    Касиер/ка    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Магационер    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Референт за директна продажба    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  5/6/2018
    Административен асистент    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    ГОТВАЧ / ПИЦА МАЈСТОР    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  6/6/2018
    JUNIOR SALES SUPPORT AND MARKETING SPECIALIST    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  11/6/2018
    Медицинска сестра    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  11/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Продавач    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Сменоводител    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Монтер    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  12/6/2018
    Дистрибутер    
         Важи до:
  24/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Монтер    
         Важи до:
  27/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Оператор    
         Важи до:
  22/6/2018
         Важи од:
  13/6/2018
    Дистрибутер    
         Важи до:
  21/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    PHP DEVELOPER    
         Важи до:
  22/6/2018
         Важи од:
  14/6/2018
    Медицинска сестра    
         Важи до:
  28/6/2018
         Важи од:
  18/6/2018
    Асистент    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  18/6/2018
    Машински инженер    
         Важи до:
  25/6/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Маркетинг асистент    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  19/6/2018
    Фармацевт    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Монтери на мебел и Работници во производство    
         Важи до:
  31/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Деловен асистент    
         Важи до:
  29/6/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  5/7/2018
         Важи од:
  20/6/2018
    Административен асистент    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Електро инженер    
         Важи до:
  1/7/2018
         Важи од:
  21/6/2018
    Раководител (оперативец) на градежни објекти    
         Важи до:
  20/7/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: ДДЈ ГЛОБАЛ ДОО   Цела Македонија   -Speaks fluent German. -Speaks business level English. -Experience with MS Outlook, Word, Excel
  Sales agent
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   30/6/2018   -Speaks fluent German. -Speaks business level English. -Experience with MS Outlook, Word, Excel
0   Огласувач: ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ   Охрид   - миниум ССС - одговорна и амбициозна личност, - работно искуство во продажба на мебел - ќе се смета за предност
  Продавач
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   29/6/2018   - миниум ССС - одговорна и амбициозна личност, - работно искуство во продажба на мебел - ќе се смета за предност
0   Огласувач: СИКС П КОНСАЛТИНГ ДОО- СКОПЈЕ   Скопје   Candidates need to possess skills in: Advanced English language, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked In, Photoshop or any other photo editing tool, Google AdWords, Instagram, Pinterest.
  Маркетинг асистент
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   31/7/2018   Candidates need to possess skills in: Advanced English language, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked In, Photoshop or any other photo editing tool, Google AdWords, Instagram, Pinterest.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: http://www.sfi4.com/18267439/FREE   Цела Македонија   Spremnost za rabota vo tim, upornost i zelba za uspeh, komjuter tablet ili telefon vrzani za internet konekcija
  nadvoreshen sorabotnik
  Е-комерц   Важи до:   30/9/2018   Spremnost za rabota vo tim, upornost i zelba za uspeh, komjuter tablet ili telefon vrzani za internet konekcija
0   Огласувач: Loopify   Цела Македонија   Understanding the fully synchronous behaviour of PHP Basic understanding of front-end technologies, such as JavaScript, HTML5, and CSS3 User authentication and authorisation between multiple systems, servers, and environments Integration of multiple data sources and databases into one system Proficient understanding of code versioning tools, such as Git Amazon Web Services
  PHP DEVELOPER
  Информатичка технологија   Важи до:   22/6/2018   Understanding the fully synchronous behaviour of PHP Basic understanding of front-end technologies, such as JavaScript, HTML5, and CSS3 User authentication and authorisation between multiple systems, servers, and environments Integration of multiple data sources and databases into one system Proficient understanding of code versioning tools, such as Git Amazon Web Services
1   Огласувач: One Contact   Цела Македонија  
  Work From Home Option - French Representative
  Сите дејности   Важи до:   29/6/2018  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |