Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје - Оператори на машина

                                                       
  
      Оператори на машина
 Основна дејност Сите дејности
 Огласувач АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
 Регион Скопје
 Отворен од 16/5/2018
 Отворен до 23/5/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места Нема информација
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail jobs@arcautomotive.com.mk
 Потребни квалификации
 *IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), Работно искуство од 1 до 3 години во производствена средина
*Способност да ги разбира да ги следи и применува инструкциите во процесот на производство
*Висока посветеност на постигнување на бараниот квалитет на производот
*Да ракува со производствените машини со бараната стапка на продуктивност
 Детали за огласот
RC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 60 годишно искуство на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена на обезбедување на клиентите со иновативни, високо квалитетни производи

АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје бара да вработи:

Оператори на машина

Оператор на машина ќe биде дел од тимот на производство. Преку дефинирани задачи, ќе придонесува за оптимално функционирање на целиот процес на производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња со целосно ангажирање за заедничко извршување на задачите и грижа за заштита на животната средина, безбедност и здравје при работа. Притоа треба да развива добри односи со вработените и да биде отворен за нови знаења.

Работата се извршува во смени.

Квалификации на кандидатите:

IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), Работно искуство од 1 до 3 години во производствена средина
Способност да ги разбира да ги следи и применува инструкциите во процесот на производство
Висока посветеност на постигнување на бараниот квалитет на производот
Да ракува со производствените машини со бараната стапка на продуктивност
Конкурентски предности:

Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
Организациски способности
Динамичност, мотивираност, иницијативност
Флексибилност и адаптибилност
Тимско работење и кооперативност

Кандидатите треба да ја приложат следнава документација:
Мотивациско писмо за аплицирање на огласот
Биографија (CV)
Доказ за завршено образование
Дополнителни дипломи и сертификати
Кандидатите треба да ги исполната и општите услови предвидени со Закон.

Со Вашето доставување на CV се согласувате Вашите податоци да бидат задржани во нашата база во период од 12 месеци

Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани.

АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје обезбедува еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува сите соодветно квалификувани кандидати, без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување .

Документите треба да се достават до „АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје со назнака за Оператор на машина до Сектор за управување со човечки ресурси Скопје, или на емаил: jobs@arcautomotive.com.mk
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  30/3/2018
    Координатор во логистика    
         Важи до:
  28/5/2018
         Важи од:
  10/4/2018
    Лекар    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  13/4/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  22/4/2018
    IT Security Analyst    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  30/4/2018
    Администратор/Организатор    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  2/5/2018
    Рецепционер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  7/5/2018
    Инженер за контрола на квалитет    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  8/6/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Медицински претставник    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Дистрибутер/Магационер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  10/5/2018
    ИТ Инженер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  10/5/2018
    IT support specialist    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  11/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  11/6/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    .NET Software developer    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    ASP.NET програмер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    Стоматолог    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    СМЕТКОВОДИТЕЛ    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Техничка секретарка    
         Важи до:
  1/6/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  16/5/2018
    Ковач    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  17/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  17/5/2018
    Фактурист    
         Важи до:
  24/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Сервисер    
         Важи до:
  30/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Возач    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Фризер/ка    
         Важи до:
  20/6/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Комерцијалист за продажба    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Комерцијалист за продажба    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    РЕЦЕПЦИОНЕР    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Туристички работник    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Неговател/ка    
         Важи до:
  20/6/2018
         Важи од:
  22/5/2018
    Digital Marketing Manager    
         Важи до:
  29/5/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: КОСМОС ГРУП   Скопје  
  Техничка секретарка
  Сите дејности   Важи до:   1/6/2018  
0   Огласувач: Сетком Интернационал   Скопје   Со високо образование,познавање на англиски јазик и еден од другите светски јазици, подготвен за тимска работа. Претходно работно искуство ќе се смета за предност.
  РЕЦЕПЦИОНЕР
  Сите дејности   Важи до:   31/5/2018   Со високо образование,познавање на англиски јазик и еден од другите светски јазици, подготвен за тимска работа. Претходно работно искуство ќе се смета за предност.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: ПЗУ Викторија   Скопје   Потребни се ВСС(завршен медицински факултет), валидна лиценца за работа
  Лекар
  Медицина   Важи до:   31/5/2018   Потребни се ВСС(завршен медицински факултет), валидна лиценца за работа
0   Огласувач: СПИД-М ДООЕЛ Неготино   Скопје   - Дипломиран Електро инженер (било која насока ), со или без работно искуство, - Познавање на англиски јазик, - Познавање на работа со компјутери (MS office).
  Комерцијалист
  Трговија   Важи до:   31/5/2018   - Дипломиран Електро инженер (било која насока ), со или без работно искуство, - Познавање на англиски јазик, - Познавање на работа со компјутери (MS office).
0   Огласувач: Quipu   Скопје   Requirements: - Bachelor’s degree in Computer Science, Computer Information Systems, Risk Management or other related field - At least 2 years IT related experience as a Security/System/Network Administrator or equivalent knowledge - Excellent knowledge of English language - Knowledge of security applications such as AV, Proxy, IDS, Security Information and Event Management (SIEM), vulnerability scanners and anomaly detection tools - Strong knowledge of Windows operating system -Knowledge of various security methodologies, processes, IT/IS industry standards and best practices -Knowledge of TCP/IP Protocols and network/security applications - Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively - Strong interpersonal skills and professional demeanor - Excellent written, verbal communication and organizational skills
  IT Security Analyst
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   31/5/2018   Requirements: - Bachelor’s degree in Computer Science, Computer Information Systems, Risk Management or other related field - At least 2 years IT related experience as a Security/System/Network Administrator or equivalent knowledge - Excellent knowledge of English language - Knowledge of security applications such as AV, Proxy, IDS, Security Information and Event Management (SIEM), vulnerability scanners and anomaly detection tools - Strong knowledge of Windows operating system -Knowledge of various security methodologies, processes, IT/IS industry standards and best practices -Knowledge of TCP/IP Protocols and network/security applications - Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively - Strong interpersonal skills and professional demeanor - Excellent written, verbal communication and organizational skills


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |