Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , КОСМОС ГРУП - Техничка секретарка

                                                       
  
      Техничка секретарка
 Основна дејност Сите дејности
 Огласувач КОСМОС ГРУП
 Регион Скопје
 Отворен од 15/5/2018
 Отворен до 1/6/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 070900385
 E-Mail cosmosgroup@hotmail.com
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Друштво за трговија и маркетинг КОСМОС ГРУП ДООЕЛ увоз извоз Скопје е официјален застапник за брендовите REDIST,RED ONE I AC CLASS во Македонија.

ТЕХНИЧКИ СЕКРЕТАР

Одговорности и задачи:
-Основно познавање на канцелариска работа Управување со административна документација
-Познавање на работа со компјутери
-Подготовка на фактури и документи за сметководство
-Подготовка на договори и архивирање
-Организира и врши административни, финансиски и организациски задачи при работењето
- Прием и проследување на повици, прием на нарачки, проследување на документи
-Познавање на работа со e-banking
-Девизно работење со странство
-Познавање на Excel i Word

Потребни квалификации:
-Најмалку ССС - завршено средно образование/Завршено ВСС- Правен или Економски факултет
-Претходно работно искуство ќе се смета за предност
-Познавање на работа со компјутери и MS Office пакет
-Познавање на англиски јазик

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: cosmosgroup5@hotmail.com, со назнака: “Tехнички секретар”
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  30/3/2018
    Координатор во логистика    
         Важи до:
  28/5/2018
         Важи од:
  10/4/2018
    Лекар    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  13/4/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  22/4/2018
    IT Security Analyst    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  30/4/2018
    Администратор/Организатор    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  2/5/2018
    Рецепционер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  7/5/2018
    Инженер за контрола на квалитет    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  8/6/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Медицински претставник    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Дистрибутер/Магационер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  10/5/2018
    ИТ Инженер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  10/5/2018
    IT support specialist    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  11/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  11/6/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    .NET Software developer    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    ASP.NET програмер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    Стоматолог    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    СМЕТКОВОДИТЕЛ    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  16/5/2018
    Оператори на машина    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  16/5/2018
    Ковач    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  17/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  17/5/2018
    Фактурист    
         Важи до:
  24/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Сервисер    
         Важи до:
  30/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Возач    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Фризер/ка    
         Важи до:
  20/6/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Комерцијалист за продажба    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Комерцијалист за продажба    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    РЕЦЕПЦИОНЕР    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Туристички работник    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Неговател/ка    
         Важи до:
  20/6/2018
         Важи од:
  22/5/2018
    Digital Marketing Manager    
         Важи до:
  29/5/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје   Скопје   *IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), Работно искуство од 1 до 3 години во производствена средина *Способност да ги разбира да ги следи и применува инструкциите во процесот на производство *Висока посветеност на постигнување на бараниот квалитет на производот *Да ракува со производствените машини со бараната стапка на продуктивност
  Оператори на машина
  Сите дејности   Важи до:   23/5/2018   *IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), Работно искуство од 1 до 3 години во производствена средина *Способност да ги разбира да ги следи и применува инструкциите во процесот на производство *Висока посветеност на постигнување на бараниот квалитет на производот *Да ракува со производствените машини со бараната стапка на продуктивност
0   Огласувач: Сетком Интернационал   Скопје   Со високо образование,познавање на англиски јазик и еден од другите светски јазици, подготвен за тимска работа. Претходно работно искуство ќе се смета за предност.
  РЕЦЕПЦИОНЕР
  Сите дејности   Важи до:   31/5/2018   Со високо образование,познавање на англиски јазик и еден од другите светски јазици, подготвен за тимска работа. Претходно работно искуство ќе се смета за предност.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: ПЗУ Викторија   Скопје   Потребни се ВСС(завршен медицински факултет), валидна лиценца за работа
  Лекар
  Медицина   Важи до:   31/5/2018   Потребни се ВСС(завршен медицински факултет), валидна лиценца за работа
0   Огласувач: СПИД-М ДООЕЛ Неготино   Скопје   - Дипломиран Електро инженер (било која насока ), со или без работно искуство, - Познавање на англиски јазик, - Познавање на работа со компјутери (MS office).
  Комерцијалист
  Трговија   Важи до:   31/5/2018   - Дипломиран Електро инженер (било која насока ), со или без работно искуство, - Познавање на англиски јазик, - Познавање на работа со компјутери (MS office).
0   Огласувач: Quipu   Скопје   Requirements: - Bachelor’s degree in Computer Science, Computer Information Systems, Risk Management or other related field - At least 2 years IT related experience as a Security/System/Network Administrator or equivalent knowledge - Excellent knowledge of English language - Knowledge of security applications such as AV, Proxy, IDS, Security Information and Event Management (SIEM), vulnerability scanners and anomaly detection tools - Strong knowledge of Windows operating system -Knowledge of various security methodologies, processes, IT/IS industry standards and best practices -Knowledge of TCP/IP Protocols and network/security applications - Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively - Strong interpersonal skills and professional demeanor - Excellent written, verbal communication and organizational skills
  IT Security Analyst
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   31/5/2018   Requirements: - Bachelor’s degree in Computer Science, Computer Information Systems, Risk Management or other related field - At least 2 years IT related experience as a Security/System/Network Administrator or equivalent knowledge - Excellent knowledge of English language - Knowledge of security applications such as AV, Proxy, IDS, Security Information and Event Management (SIEM), vulnerability scanners and anomaly detection tools - Strong knowledge of Windows operating system -Knowledge of various security methodologies, processes, IT/IS industry standards and best practices -Knowledge of TCP/IP Protocols and network/security applications - Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively - Strong interpersonal skills and professional demeanor - Excellent written, verbal communication and organizational skills


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |