Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Л-НИК МАРКЕТИ ДООЕЛ - ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ

                                                       
  
      ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ
 Основна дејност Трговија
 Огласувач Л-НИК МАРКЕТИ ДООЕЛ
 Регион Скопје
 Отворен од 8/5/2018
 Отворен до 31/5/2018
 Плата 14000
 Број на работни места Нема информација
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 070/410-725
 E-Mail l-nik@t.mk
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Л-ник МАРКЕТИ ДООЕЛ (ланец од маркети) со седиште во Трубарево, Колонија, Лисиче и Маџари- има потреба од
ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ.

ПЛАТА : 14.000,00

Работни задачи:
- прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата
- грижа за опремата за работа
- брза и коректна услуга на потрошувачите.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  30/3/2018
    Координатор во логистика    
         Важи до:
  28/5/2018
         Важи од:
  10/4/2018
    Лекар    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  13/4/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  22/4/2018
    IT Security Analyst    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  30/4/2018
    Администратор/Организатор    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  2/5/2018
    Рецепционер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  7/5/2018
    Инженер за контрола на квалитет    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  8/6/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Медицински претставник    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Дистрибутер/Магационер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  10/5/2018
    ИТ Инженер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  10/5/2018
    IT support specialist    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  11/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  11/6/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    .NET Software developer    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    ASP.NET програмер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    Стоматолог    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    СМЕТКОВОДИТЕЛ    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Техничка секретарка    
         Важи до:
  1/6/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  16/5/2018
    Оператори на машина    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  16/5/2018
    Ковач    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  17/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  17/5/2018
    Фактурист    
         Важи до:
  24/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Сервисер    
         Важи до:
  30/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Возач    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Фризер/ка    
         Важи до:
  20/6/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Комерцијалист за продажба    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Комерцијалист за продажба    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    РЕЦЕПЦИОНЕР    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Туристички работник    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Неговател/ка    
         Важи до:
  20/6/2018
         Важи од:
  22/5/2018
    Digital Marketing Manager    
         Важи до:
  29/5/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: СПИД-М ДООЕЛ Неготино   Скопје   - Дипломиран Електро инженер (било која насока ), со или без работно искуство, - Познавање на англиски јазик, - Познавање на работа со компјутери (MS office).
  Комерцијалист
  Трговија   Важи до:   31/5/2018   - Дипломиран Електро инженер (било која насока ), со или без работно искуство, - Познавање на англиски јазик, - Познавање на работа со компјутери (MS office).
0   Огласувач: ДПТИ ЕЛИНГ   Скопје   1. Висока стручна спрема 2. Самоиницијативност, комуникативност, лојалност и одговорност во извршување на работните задачи 3. Способност за тимска работа и работа во динамична средина 4. Прецизност и ажурност во работата 5. Личност со позитивен став и ориентираност кон професионално и одговорно завршување на работните задачи. 6. Познавање на јазици ќе се смета за предност 7. Возачка дозвола Б-категорија
  Администратор/Организатор
  Трговија   Важи до:   31/5/2018   1. Висока стручна спрема 2. Самоиницијативност, комуникативност, лојалност и одговорност во извршување на работните задачи 3. Способност за тимска работа и работа во динамична средина 4. Прецизност и ажурност во работата 5. Личност со позитивен став и ориентираност кон професионално и одговорно завршување на работните задачи. 6. Познавање на јазици ќе се смета за предност 7. Возачка дозвола Б-категорија
0   Огласувач: СИМПО ДОО Скопје   Скопје   - ССС - Познавање на работа со компјутери - Желба за тимска работа и унапредување на продажбата - Комуникативност и љубезност - Подготвеност за работа во смени.
  Продавач
  Трговија   Важи до:   25/5/2018   - ССС - Познавање на работа со компјутери - Желба за тимска работа и унапредување на продажбата - Комуникативност и љубезност - Подготвеност за работа во смени.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: ПЗУ Викторија   Скопје   Потребни се ВСС(завршен медицински факултет), валидна лиценца за работа
  Лекар
  Медицина   Важи до:   31/5/2018   Потребни се ВСС(завршен медицински факултет), валидна лиценца за работа
0   Огласувач: Quipu   Скопје   Requirements: - Bachelor’s degree in Computer Science, Computer Information Systems, Risk Management or other related field - At least 2 years IT related experience as a Security/System/Network Administrator or equivalent knowledge - Excellent knowledge of English language - Knowledge of security applications such as AV, Proxy, IDS, Security Information and Event Management (SIEM), vulnerability scanners and anomaly detection tools - Strong knowledge of Windows operating system -Knowledge of various security methodologies, processes, IT/IS industry standards and best practices -Knowledge of TCP/IP Protocols and network/security applications - Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively - Strong interpersonal skills and professional demeanor - Excellent written, verbal communication and organizational skills
  IT Security Analyst
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   31/5/2018   Requirements: - Bachelor’s degree in Computer Science, Computer Information Systems, Risk Management or other related field - At least 2 years IT related experience as a Security/System/Network Administrator or equivalent knowledge - Excellent knowledge of English language - Knowledge of security applications such as AV, Proxy, IDS, Security Information and Event Management (SIEM), vulnerability scanners and anomaly detection tools - Strong knowledge of Windows operating system -Knowledge of various security methodologies, processes, IT/IS industry standards and best practices -Knowledge of TCP/IP Protocols and network/security applications - Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively - Strong interpersonal skills and professional demeanor - Excellent written, verbal communication and organizational skills
0   Огласувач: АСТЕРА АПАРТМЕНТС   Скопје   - Завршено средно образование - Минимум 1 година претходно работно искуство на иста позиција - Одлично познавање на англиски јазик - Претходно работно искуство ќе се смета за предност.
  Рецепционер
  Угостителство   Важи до:   31/5/2018   - Завршено средно образование - Минимум 1 година претходно работно искуство на иста позиција - Одлично познавање на англиски јазик - Претходно работно искуство ќе се смета за предност.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |