Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , ДПТИ ЕЛИНГ - Администратор/Организатор

                                                       
  
      Администратор/Организатор
 Основна дејност Трговија
 Огласувач ДПТИ ЕЛИНГ
 Регион Скопје
 Отворен од 30/4/2018
 Отворен до 31/5/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 022770500
 E-Mail dimitar.todorovski@eling.com.mk
 Потребни квалификации
 1. Висока стручна спрема
2. Самоиницијативност, комуникативност, лојалност и одговорност во извршување на работните задачи
3. Способност за тимска работа и работа во динамична средина
4. Прецизност и ажурност во работата
5. Личност со позитивен став и ориентираност кон професионално и одговорно завршување на работните задачи.
6. Познавање на јазици ќе се смета за предност
7. Возачка дозвола Б-категорија
 Детали за огласот
Компанија со дваесет и седум годишно постоење, има потреба од лице за позиција АДМИНИСТРАТОР, за организација и ефективна подготовка на внатрешната и надворешната документација, организира и одговара за уредно и безбедно чување на документите, контрола на исполнувањето на решенијата и поставените задачи од страна на претпоставените лица.

Работни обврски:
1. Администрирање на целокупната документација на набавките
2. Учество во реализацијата на редовни и интервентни нарачки со цел обезбедување квалитетна документација
3. Асистирање при архивското работење на влезните документи за коj е одговорeн секторот набавки
4. Асистирање при проверка на фактурите и комплетирање во сет (царински декларации, фактури, приемници од магацин, итн.)
5. Комплетирање на документација доставување на фактури до финансов сектор по извршени проверки за одстапувања на количини, цени, итн
6. Ажурира податоци во базата на податоци за добавувачите.

Доколку сте подготвени за учење и заинтересирани за професионален предизвик и развој, Ве молиме вашата биографија да ја испратите на email: dimitar.todorovski@eling.com.mk
-загарантирана дискреција.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  30/3/2018
    Координатор во логистика    
         Важи до:
  28/5/2018
         Важи од:
  10/4/2018
    Лекар    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  13/4/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  22/4/2018
    IT Security Analyst    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  2/5/2018
    Рецепционер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  7/5/2018
    Инженер за контрола на квалитет    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    Градежен работник    
         Важи до:
  8/6/2018
         Важи од:
  8/5/2018
    Електро инсталатер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Медицински претставник    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  9/5/2018
    Дистрибутер/Магационер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  10/5/2018
    ИТ Инженер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  10/5/2018
    IT support specialist    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  11/5/2018
    Продавач    
         Важи до:
  11/6/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    .NET Software developer    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    ASP.NET програмер    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  14/5/2018
    Стоматолог    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    СМЕТКОВОДИТЕЛ    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Техничка секретарка    
         Важи до:
  1/6/2018
         Важи од:
  15/5/2018
    Комерцијалист    
         Важи до:
  30/6/2018
         Важи од:
  16/5/2018
    Оператори на машина    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  16/5/2018
    Ковач    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  17/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  23/5/2018
         Важи од:
  17/5/2018
    Фактурист    
         Важи до:
  24/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Сервисер    
         Важи до:
  30/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Возач    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Фризер/ка    
         Важи до:
  20/6/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Комерцијалист за продажба    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  18/5/2018
    Комерцијалист за продажба    
         Важи до:
  25/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Сметководител    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    РЕЦЕПЦИОНЕР    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Туристички работник    
         Важи до:
  31/5/2018
         Важи од:
  21/5/2018
    Неговател/ка    
         Важи до:
  20/6/2018
         Важи од:
  22/5/2018
    Digital Marketing Manager    
         Важи до:
  29/5/2018

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: СПИД-М ДООЕЛ Неготино   Скопје   - Дипломиран Електро инженер (било која насока ), со или без работно искуство, - Познавање на англиски јазик, - Познавање на работа со компјутери (MS office).
  Комерцијалист
  Трговија   Важи до:   31/5/2018   - Дипломиран Електро инженер (било која насока ), со или без работно искуство, - Познавање на англиски јазик, - Познавање на работа со компјутери (MS office).
0   Огласувач: Л-НИК МАРКЕТИ ДООЕЛ   Скопје  
  ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ
  Трговија   Важи до:   31/5/2018  
0   Огласувач: СИМПО ДОО Скопје   Скопје   - ССС - Познавање на работа со компјутери - Желба за тимска работа и унапредување на продажбата - Комуникативност и љубезност - Подготвеност за работа во смени.
  Продавач
  Трговија   Важи до:   25/5/2018   - ССС - Познавање на работа со компјутери - Желба за тимска работа и унапредување на продажбата - Комуникативност и љубезност - Подготвеност за работа во смени.

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: ПЗУ Викторија   Скопје   Потребни се ВСС(завршен медицински факултет), валидна лиценца за работа
  Лекар
  Медицина   Важи до:   31/5/2018   Потребни се ВСС(завршен медицински факултет), валидна лиценца за работа
0   Огласувач: Quipu   Скопје   Requirements: - Bachelor’s degree in Computer Science, Computer Information Systems, Risk Management or other related field - At least 2 years IT related experience as a Security/System/Network Administrator or equivalent knowledge - Excellent knowledge of English language - Knowledge of security applications such as AV, Proxy, IDS, Security Information and Event Management (SIEM), vulnerability scanners and anomaly detection tools - Strong knowledge of Windows operating system -Knowledge of various security methodologies, processes, IT/IS industry standards and best practices -Knowledge of TCP/IP Protocols and network/security applications - Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively - Strong interpersonal skills and professional demeanor - Excellent written, verbal communication and organizational skills
  IT Security Analyst
  Електроника и Телекомуникации   Важи до:   31/5/2018   Requirements: - Bachelor’s degree in Computer Science, Computer Information Systems, Risk Management or other related field - At least 2 years IT related experience as a Security/System/Network Administrator or equivalent knowledge - Excellent knowledge of English language - Knowledge of security applications such as AV, Proxy, IDS, Security Information and Event Management (SIEM), vulnerability scanners and anomaly detection tools - Strong knowledge of Windows operating system -Knowledge of various security methodologies, processes, IT/IS industry standards and best practices -Knowledge of TCP/IP Protocols and network/security applications - Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively - Strong interpersonal skills and professional demeanor - Excellent written, verbal communication and organizational skills
0   Огласувач: АСТЕРА АПАРТМЕНТС   Скопје   - Завршено средно образование - Минимум 1 година претходно работно искуство на иста позиција - Одлично познавање на англиски јазик - Претходно работно искуство ќе се смета за предност.
  Рецепционер
  Угостителство   Важи до:   31/5/2018   - Завршено средно образование - Минимум 1 година претходно работно искуство на иста позиција - Одлично познавање на англиски јазик - Претходно работно искуство ќе се смета за предност.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |