Огласи , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , http://www.sfi4.com/18267439/FREE - nadvoreshen sorabotnik

                                                       
  
      nadvoreshen sorabotnik
 Основна дејност Е-комерц
 Огласувач http://www.sfi4.com/18267439/FREE
 Регион Цела Македонија
 Отворен од 24/3/2018
 Отворен до 30/9/2018
 Плата Нема информација
 Број на работни места Нема информација
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон https://www.facebook.com/svetlana.simeva.56
 E-Mail svetlanasimeva@gmail.com
 Потребни квалификации
 Spremnost za rabota vo tim, upornost i zelba za uspeh, komjuter tablet ili telefon vrzani za internet konekcija
 Детали за огласот
rabota od maketing sfera, seta rabota e online
Na sledniov link e vashiot pocetok:
https://osvojgosvetot.blogspot.mk/
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  22/5/2018
    Оперативен Раководител и Тур Оператори    
         Важи до:
  28/5/2018

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Хелиос Медикал ДООЕЛ   Цела Македонија   Бараме мотивирана особа со високо образование (не е услов) по можност од областа на фармација, медицина и стоматологија, маркетинг, менаџмент и спорт.
  Медицински претставник
  Фармација   Важи до:   31/5/2018   Бараме мотивирана особа со високо образование (не е услов) по можност од областа на фармација, медицина и стоматологија, маркетинг, менаџмент и спорт.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |